Skocz do zawartości

Czy to jest jakaś róznica ?

Lampard963

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie !

Czy istnieje jakaś róznica jak adres docelowy jest nie zwiącany z tematem strony ?

Zanczy się jak mam stronę na www.on963.haa.pl o chelsea ! To czy będzie jakaś róznica jak tę samą treśc przerzucę na www.chelsea.haa.pl ! Zakładając że te oba adresy są tak samo ustawione pod względem meta tagów itp. Czy na przykład jakbym pozycjonował ten adres www.on963.haa.pl to mogę go umieścić wysoko w wyszukiwarkach ? Bo teraz posługuje się aliasem www.chelsea.oz.pl który prowadzi do www.on963.haa.pl ! To użytkownicy wchodzili by na stronę z www.chelsea.oz.pl ( alias ) a strona z adresem docelowym www.on963.haa.pl zajmowała by w wyszukiwarkach wysokie miejsca ? Czy lepiej przenieśc stronę na www.chelsea.haa.pl ? Jest jakaś róznica ? Bo chyba nie ma róznicy czy ludzie wchodzą z aliasu na docelową stronę czy z adresu docelowego ? Jak to jest z google ? powiedzcie !

- google gorzej indeksuje strony na aliasach

- jeśli pozycjonujesz na fraze 'chelsea' to subdomenke chelse.haa.pl jest łatwiej wypozycjonować gdyż w nazwie domeny jest pozycjonowane słowo

- dla ludzi ma mniejsze znaczenie z jakiego adresu wchodzą, co do google to zindeksuje strone do której prowadzi alias, i jej przypisze wszystkie podstrony, zaś sam alias trudno jest wypozycjonować (będzie miał 0 podstron)

foot.gif

Programista PHP / sql www.grzelka.info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności