tomus933 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam, chciałbym sprawdzić czy firma pozycjonerska robi coś z moją stroną. Jak sprawdzić czy dodają nowe linki itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 pozycja na zamowione frazy rosnie? JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus933 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 pozycja na zamowione frazy rosnie? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ile czasu minelo od popdisania umowy? Placisz za efekt/za konkretne dzialania ? Podaj url to zbadamy sprawe. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus933 Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ile czasu minelo od popdisania umowy? Placisz za efekt/za konkretne dzialania ?Podaj url to zbadamy sprawe. Czemu nikt nie chce powiedzieć jak sprawdzić? Widzę że pozycjonowanie = moce ściemnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Czemu nikt nie chce powiedzieć jak sprawdzić? Widzę że pozycjonowanie = moce ściemnienie. dokladnie, tylko ukrywajac linki mozna sprawic ze nikt ich nie zauwazy zacznij od gtw ale ono tez nie pokazuje wszystkiego... a zamiast pytac sie na forum zapytaj sie osoby ktorej to zleciles, nie wiem jak sie rozliczasz ale zapewne dostajesz jakis raport dzialan? roliczasz sie za pozycje - w raporcie masz raprot pozycji rozliczasz sie za linki - w raporcie linki rozliczasz sie za zaplecze - w raporcie dane do zaplecza itd jak podpisales umowe gdzie placisz i nie wiesz za co to tak jakbys kupil dzialke wynajal firme budowlana i zgodzil sie ze do konca budowy nie bedziesz mial wstepu na dzialke ogladajac postepu, co najwyzej lazil po sasaidach chcac im wyjzec z okna by zobacyzc co buduja... taka firma budowlana to wielka sciema, ale to nie znaczy ze budownictwo to sciema JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 yahoo site explorer google webmasters tools Dwa podstawowe narzedzia. Opcja nr 2 obserwowanie zmian pozycji na przedziale 3 miesiecy. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubis Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Zainstaluj sobie wtyczkę do FF SeoQuake. Dowiesz się ile BL ma strona, ile podstron masz zaindeksowanych i parę innych fajnych rzeczy. Warto skorzystać również ze strony webpozycja.pl - będziesz mógł na bieżąco śledzić pozycję strony na daną frazę Starannie moderowany Katalog stron - PR4 Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1 ----> aplikacje Facebook <---- Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesse21 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 W https://siteexplorer.search.yahoo.com/ możesz też sprawdzać backlinki do konkrentych podstron. pamiętaj aby odznaczyć linki z tej samej domeny tzn. Twojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankowski Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 https://www.majesticseo.com/ Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.