ExuS Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam. Jakbym chciał wypozycjonować swoją stronę pod frazę np. "sieć serwerów cs" to jak najlepiej to zrobić? Polecacie SWL czy wymiana linkiem z jakąś inną siecią serwerów? Chciałbyś sobie pograć, ale nie wiesz gdzie? Oto serwery cs. Zapraszam! AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 (...)to jak najlepiej to zrobić? O tym jest całe to forum, chcesz recepty na top w 1-nym poście ? SWL na początek zostaw w spokoju. Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja bym proponował zacząć od czytania forum, chociażby tematów przyklejonych... Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 katalogowanie + mocne linki + dopalanie SWLem i oczywiście optymalizacja seriwsu Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Na taką fraze wystarczy kilka linków lub kilkadziesiąt wpisów w katalogach U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExuS Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Nie myślcie sobie, że nic tu nie czytałem. P@wel chyba trochę więcej. A z tymi linkami to chyba najlepszym rozwiązaniem będzie wymiana z innymi sieciami, tak? Chciałbyś sobie pograć, ale nie wiesz gdzie? Oto serwery cs. Zapraszam! AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Nie myślcie sobie, że nic tu nie czytałem.P@wel chyba trochę więcej. A z tymi linkami to chyba najlepszym rozwiązaniem będzie wymiana z innymi sieciami, tak? Możesz się wymienić 1-2 linkami z temtycznymi stronami do Swojej. Skoro czytałeś to powinieneś wiedzieć żeby sobie odpuścić na SWL, bo w Twoim przypadku nie zadziała on raczej na plus, a zacznij od katalogów + precli. Systematyczne linkowani powinno Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jak na moje oko też by wystarczyło dodać do kilkudziesięciu katalogów. Tylko problem w tego typu pozycjonowaniu jest jeden: długo się czeka na efekty, ponieważ google długo wyłapuje takie wpisy, które nie są podlinkowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zależy do jakich katalogów dodajesz. Jest całkiem sporo darmowych katalogów, w których wpis sam się indeksuje w ciągu kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExuS Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dodałem wpisy do wielu katalogów ( ponad 20 czy nawet więcej ). Niestety tylko mała część linków się zaindekowała :/ Nie wiem czy warto podlinkowywać wpisy do katalogów. Ile zajmuje google zaindeksowanie podlinkowanego wpisu? Chciałbyś sobie pograć, ale nie wiesz gdzie? Oto serwery cs. Zapraszam! AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Warto. Zaindeksowanie trwa od chwili do nieskończoności Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Po pierwsze, to niby jak miałby np. taki Statlink zaszkodzić? Weźcie taki Statlink GOLD i mi powiedzcie jak on miałby zaszkodzić. Chyba nie wiecie co piszecie. Po drugie 20 katalogów bez wspomnienia ich jakości nie mówi nam wiele. Jest różnica pomiedzy dawno zbanowanymi QLWebami a np. SEOKatalogiem. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 20 katalogów to nie jest wiele https://www.katalogiseo.info/katalogi,VIP dodaj do tych na początek , poszukaj list katalogów, jest kilka darmowych, kilka płatnych i walcz Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Po pierwsze, to niby jak miałby np. taki Statlink zaszkodzić? Weźcie taki Statlink GOLD i mi powiedzcie jak on miałby zaszkodzić. Chyba nie wiecie co piszecie.Po drugie 20 katalogów bez wspomnienia ich jakości nie mówi nam wiele. Jest różnica pomiedzy dawno zbanowanymi QLWebami a np. SEOKatalogiem. Tak samo jak mówisz że jest różnica pomiędzy QlWebami tak samo jest różnica między SWL'ami i nikt nie mówi że statlink Gold zaszkodzi, nie ma co się czepiać takich pierdół jak ktoś napisał że SWL skodzi:) tylko nie wiem czy kolega będzie chciał wkładać w to kasę jak takie frazy zrobi spokojnie bez kupowania goldów w statlinku. A jak dowali stronę świeża bez głowy jakimś SWL to nie będzie o dla niego na plus podejrzewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dodałem wpisy do wielu katalogów ( ponad 20 czy nawet więcej ). Niestety tylko mała część linków się zaindekowała :/Nie wiem czy warto podlinkowywać wpisy do katalogów. Ile zajmuje google zaindeksowanie podlinkowanego wpisu? Powtarzaj tę czynność codziennie przez miesiąc i będzie dobrze Skoro dzisiaj czy wczoraj dodałeś to nic dziwnego że się nie zaindeksowało - potrzeba czasu. Podlinkować zawsze możesz. A jakbyś szukał dobrej płatnej listy katalogów to zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.