ExuS Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Wpisy dodawałem około miesiąc temu. Chciałbyś sobie pograć, ale nie wiesz gdzie? Oto serwery cs. Zapraszam! AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jak się postarasz to w jeden dzień dodasz do 100 katalogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oki Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dodałem wpisy do wielu katalogów ponad 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExuS Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Wiem, że 20 to nie dużo. Powiedziałem tak, bo mówili, że dodałem do kilku. Chciałbyś sobie pograć, ale nie wiesz gdzie? Oto serwery cs. Zapraszam! AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExuS Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Hmm pomyślałem sobie, że może lepiej wypozycjonować na lepszą frazę np. Serwery cs 1.6 Tu już będzie trochę trudniej, większa konkurencja, ale za to więcej ilości wyszukiwań. Podpowiedzcie na co lepiej pozycjonować? Chciałbyś sobie pograć, ale nie wiesz gdzie? Oto serwery cs. Zapraszam! AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesse21 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Przede wszystkim nie zmieniaj haseł co miesiąc. Wybierz kilka głównych np. 2 lub 3 oraz kilka pomocniczych na jakieś podstrony i na początek linkuj różnymi mieszankami tych słów aby było jak najwięcej różnych kombinacji oraz najlepiej nazwa domeny w anchorze, aby wzmocnic jej pozycje. Po kilku miesiącach skup się bardziej na konrektnych frazach. Spróbuj zdobyć kilka linków "jednostronnych" z serwisów o grach. Kaataloguj. To najlepsza podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExuS Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No już spróbuje nie zmieniać !!! Czyli nie katalogować tylko anchorem "Serwery cs 1.6", ale również innymi podobnymi, tak? Chciałbyś sobie pograć, ale nie wiesz gdzie? Oto serwery cs. Zapraszam! AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Tak. ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 fraza niższowa...Napisz do mnie a wypozycjonuje Ci to w kilka dni że będzie w TOP 3 Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExuS Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jeśli byś tak zrobił, to byłbym wdzięczny. Chciałbyś sobie pograć, ale nie wiesz gdzie? Oto serwery cs. Zapraszam! AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesse21 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Czytaj dopali SWL'em weźmie kasę a za miesiąc fraza spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Moze przeciez puscic blasta z xrumera ? Moze zrobic wiele innych rzeczy... https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 No nie wiem czy w 3 dni dasz radę, to raczej komercyjna fraza ; ) Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.