Alladyn Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam mam serwis, który od 3 lat ma PR=0. Na początku PR ładnie skalał, a później, pewnego przy pewnym update jak poleciał na 0, tak jest do tej pory. Serwis jest pozycjonowany, na trudne frazy zajmuje czołowe miejsca w Googlach. Kiedyś, na początku kariery, sprzedawałem w nim linki i, też na początku kariery, trochę go linkowałem SWL ( link z SWL są do tej pory ). Co można z tym zrobić, żeby coś się poprawiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoYot Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jeśli pozycje są czołowe to po co PR, chcesz sprzedawać linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankowski Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Widocznie G się z jakiegoś powodu obraziło. Nie da się jednak tak z palca powiedzieć dlaczego - może SWL? może wysyp linków w stopce? Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kiedyś wpadłem w filtr, w końcu dało mi się z niego wyjść, ale PR nie wzrósł (minęło min 3 updaty od czasu wyjścia z filtra). Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Wiek domeny nie ma nic do rzeczy, jaka ilość site i przede wszystkim bl? Bo z tego co tu piszesz, niby wypozycjonowany na czołowe frazy, ale pozycjonowanie swlem to można o kant d... Spróbuj dać kilka wartościowych linków stałych z wyższych PRów. Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieW Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 @Alladyn mam tak samo (domena 3letnia, pr0), tylko zielony pasek przestał dla mnie mieć znaczenie, zwłaszcza że ok kilkunastu miesięcy na dość obleganą frazę wiszę "wysoko" krótko mówiąc ... olej to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchjy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zobacz ile masz wychodzących linków . Często jest tak, że dana strona nie ma np linków wogóle lub ma ich małą ilość, a później np 1 dnia dodajesz ich kilkanaście... Sam miałem taki przypadek . Miałem page rank 1 z 3 miechy już, sprzedałem parenaście linków , przesadziłem i spadło do 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To może powiedz co chcesz aby się poprawiło. Jak masz dobre czołowe pozycje na ważne słowa kluczowe to czego oczekujesz? Jak potrzebujesz PR do handlu linkami to nie zawracaj d.. tylko dowal z SWL. Pozdrawiam, M. Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.