bardyt Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam, Mam taki problem, już nie wiem co o tym sądzić. Problem jest taki, że już mam z 40 połączeń od numeru "Nieznany" co dziwne, jak odbieram to głucha cisza, dzisiaj trzymałem tą rozmowę z 2:15 min około i nic, dalej by mogła iść, ale się rozłączyłem, nawet grama głosu z drugiej strony nie było słychać. To jakiś błąd telefonu, czy jak? Wczoraj w ciągu 2 min za każdym razem gdy odrzuciłem połączenie, dzwoniło ponownie, do 8 razy i skończyło, jakieś chore to... Co robić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Głuche telefony a odpowiedzialność karna https://www.eporady24.pl/gluche_telefony_a_...a,6,65,606.html www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ok, dzięki @sh0tek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Hmm to może być zepsuty Twój, lub bardziej czyjś telefon - sam kiedyś miałem taką sytuację, że kolega do mnie zadzwonił z prośbą, żebym przestał do niego wydzwaniać non stop, bo dzwonił mi telefon kilkanaście razy i też nic nie słyszał. Ja od lat mam tel na kartę więc problem się skończył jak telefon wydzwonił mi całą kasę z karty - kolejna przewaga nad abonamentem Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja mam na kartę, Orange, jak będzie dzwonił kolejny raz, to puszcze dopóki samo się nie rozłączy ciekawe jak długo będzie szła rozmowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Do mnie co kilka dni wydzwaniał też numer, którego nie miałem zapisanego przez ok. 2 miesiące. I po odebraniu jedyne co słyszałem to jakieś szumy. Często kładłem telefon po odebraniu obok i zawsze ta "rozmowa" trwała conajmniej po kilka minut. Pewnego razu przegladając połączenia wychodzące podkusiło mnie, żebym to teraz ja zadzwonił. Odebrała jakąś laska w ogóle totalnie zaskoczona i nie wiedziała o co chodzi. Krótko wytłumaczyłem, ona przeprosiła i więcej się to nie powtórzyło. Nie wiem do dziś o co chodzi Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Z tego co rozumiem, to Ty miałeś widoczny numer, ale nie zapisany, ja natomiast nie mam w ogóle numeru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helid Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ostatnimi czasy wydzwaniają do mnie numery prywatne z ofertami sprzedaży tego i owego, może tak samo jest w twoim wypadku, tylko im automat się popsuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jakiś czas temu miałem bardzo podobnie. Codziennie telefon z zastrzeżonego numeru i głucha cisza po drugiej stronie. Ja nie czekałem jak długo to może potrwać i rozłączałem się. Trwało to może 2-3 tygodnie i potem sie uspokoiło. Mam Orange, abonament. Dzwoniłem na infolinie z pytaniem czy moga mi jakoś pomóc - nie mogą. Pani poradziła mi zgłosić sprawę na policję. Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 A propos telefonów dzisiaj dostałem wiadomość na telefon domowy. Nagraną. No to ok. Odsłuchuje. A tam nagrana rozmowa konsultantki TP z klientem! Z jakimś dziadkiem... Zamurowało mnie. Wiadomość jest dosyć długa... dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Hehe, zdarzają się cuda EDIT: to czy tym się akurat automat popsuł czy nie, nic mnie to nie obchodzi, jak tak dalej będzie dzwonić to odszkodowanie by się przydało. P.S. co ciekawe, zawsze dzwoni w godzinach 8:00-19:00 później już nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja tak miałem w @era tak tak z Avilą swego czasu... W sumie myślałem, że ktoś sobie jajca robi ale wyglądało na to że... telefon sam do siebie dzwonił Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 :E ja mam Avile, czyżby to jakaś wada techniczna? Jednak nie jestem uwiązany z żadną siecią, choć tel. pochodzi z salonu orange. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejS Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Avila ma coś takiego jak fałszywe połączenie. Jak przypadkowo przyciśniesz boczny klawisz to telefon sam dzwoni do Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 W sumie to by wyjaśniało całą sprawę Co prawda nie wiedziałem, że takie coś ma w sobie Avila, a w jakim przypadku mam go przycisnąć? Bo przyciskam i jakoś nic się nie dzieje... EDIT: dobra, to jednak przez ten przycisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.