Oki Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jaki waszym zdaniem jest % użytkowników z IE 5.5 oraz IE 6.0 (bodajże tylko dla tych potrzeba PNG fix)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 20% użytkowników IE ma starą wersję, w przełożeniu na wszystkich użytkowników daje to około 6%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 klasycznie - Google nie boli, chyba że masz bana na IP - "ranking przeglądarek", no chyba że masz bana to tutaj prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oki Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 20% użytkowników IE ma starą wersję, w przełożeniu na wszystkich użytkowników daje to około 6%. Też mi tak wychodzi. Zamontowałem i mi się nie podobało, usuwam. chyba że masz bana na IP - "ranking przeglądarek", no chyba że masz bana to tutaj Wybacz, ale mój skromny umysł nie potrafi tego ogarnąć, może wytłumaczysz "na chłopski rozum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensor Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 chyba że masz bana na IP - "ranking przeglądarek", no chyba że masz bana to tutaj Wybacz, ale mój skromny umysł nie potrafi tego ogarnąć, może wytłumaczysz "na chłopski rozum" tlumacze na polski: sprawdz w google, jezeli masz bana na ip i nie mozesz go szybko zmienic to masz podany adres gotowy SensorStudio & Co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oki Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Dla mnie to hebrajski nie wiem za bardzo o co chodzi. Krok po kroku proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Usuwaj i się nie przejmuj. Nie warto dla 4 czy 6% userów zaśmiecać kodu. I tak witryna w IE6 będzie działać koszmarnie wolno, to, że będzie trochę gorzej wyglądać to już inna kwestia. 20 lat na update to dość czasu, jak się tyle chodzi ciągle w tym samym swetrze to też się gorzej wygląda i nikt się temu nie dziwi Chyba, że zamiast nowoczesnej witryny wolisz budować przestarzały śmietnik przeznaczony na zjazd archeologów, wtedy jak najbardziej wszystkie hacki i używanie GIFów zamiast PNG wskazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1LS.org Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jaki waszym zdaniem jest % użytkowników z IE 5.5 oraz IE 6.0 (bodajże tylko dla tych potrzeba PNG fix)? IE 5.5 - tyle, że na wykresie wcale nie widać. IE 6.0 Polska: 5,40% USA: 6,05% Świat: 13,33%, Korea swoim 49,95% (gs.statcounter.com) zawyża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 swego czasu też bawiłem się w poprawianie ciągle stron pod IE6, bo to PNG, to znowu padding, to inne herezje... Teraz już mi się nie chce... bo jaki w tym sens do stron o poprawnym kodzie dodawać dodatkowe skrypty i haki w stylach, by tylko działały poprawnie na jakichś archaicznych przeglądarkach ? XXI wiek zobowiązuje wszystkich do wykonania aktualizacji Po drugie znacznie szybciej ukończyć można stronę nie testując jej na IE6... Szanujmy swój czas i komputer (apel do posiadaczy IE6 ) Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.