Skocz do zawartości

moja strona is terible?

zoro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, witam

Przetrawiłem krytykę jaka spotkała moją stronę, zgodziłem się z nią i wziąłem do roboty. Wszedłem nawet na mądrą stronę w celu oceny kodu, i dowiedziałem się że: Title relevancy to page content is terrible.

The Title relevancy to page content is 0%.

Może mi ktoś, a najlepiej wszyscy powiedzieć co to oznacza po "polsku"

Pozdrawiam

Wszedłes na pasudną stronkę i dowiedziałes się

że znacznik title "Tytuł strony" niema nic wspolnego z zawartością na stronie.

Czyli w tekscie strony nie znaleziono słow wyrazów które znajdują sie w title (tytule)

Uprzedzając następne pytania dopowiem że dla Googla niema to znaczenia ale dla Inktomi(silnik Yahoo) ma

Pozdrawiam

Moj Blog czyli goło i wesoło ale czasem bardzo powaznie :D Wreszcie sobie popiszę to czego nie moge na forum :)

Dzięki za szybką reakcję niczym...

Ale czy mam rozumieć że ani jedno słowo z tytułu nie pojawia się na stronie głównej i (Na stronie głownej to narzedzie nie widzi podstron w tym samym czasie) Bo jeśli tak to nieprawda. Mam się tym przejmować czy nie?

86327[/snapback]

Jak pozycjonujesz na Google to nie jak cię interesują wyszukiwarki na silniku Inktomi to tak.

Pozdrawiam

Moj Blog czyli goło i wesoło ale czasem bardzo powaznie :D Wreszcie sobie popiszę to czego nie moge na forum :)

Temat się rozwija:

1. Ja nie wiem czy wogóle pozycjonuję bo dopiero zaczynam to robić

2. Pozycjonowanie w góglu wyklucza pozycjonowanie na inktomii i odwrotnie?

3. Jeśli wyklucza, to na co się zdecydować?

4. Jeśli nie wyklucza, to co robić żeby było dobrze?

5. I co z tymi słowami, które są w title i description, a których nie ma podobno na stronie i podstronach?

Temat się rozwija:

1. Ja nie wiem czy wogóle pozycjonuję bo dopiero zaczynam to robić

2. Pozycjonowanie w googlu wyklucza pozycjonowanie na inktomii i odwrotnie?(niekoniecznie mozna to pogodzic spokojnie)

3. Jeśli wyklucza, to na co się zdecydować?(off)

4. Jeśli nie wyklucza, to co robić żeby było dobrze?

(poczytać forum dość dogłebnie)

5. I co z tymi słowami, które są w title i description, a których nie ma podobno na stronie i podstronach?( nie ma na tej stronie która skanujesz tym meta analyzerem)

86337[/snapback]

Poczytaj forum od czegoś musisz zacząć gotowca może bym zrobił w 4,5 godziny ale wybacz niekomercyjnie szkoda mi takiego czasu:(

Miłej lektury :D