MaxPan Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Witam, ktoś wie co się stało z sgnet.pl? Miałem tam zaplecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 DOMAIN: sgnet.pl is undergoing verification Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 może ktoś ich przejął? w hekko tez mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Ich nie, aczkolwiek w tym miesiącu przejęliśmy kolejną firmę Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Jestem wściekły, zaplecze miało już ok 15000 site: ,ale dokładnie nie wiem kiedy zniknęła ta firma,ostatnio zaglądałem tam ok 30 dni temu.abonament miałem wykupiony do 11.2010.W internecie żadnej informacji nie mogę znaleźć co z nimi się stało. Ich nie, aczkolwiek w tym miesiącu przejęliśmy kolejną firmę wiem ze netrar przejęliście bo tam tez miałem coś,ale po e-mailu do was strona działa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 domena sgnet-na sprzedaż 1500PLN [aukcja],napisałem właścicielu- rzecz jasna zero odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Niestety taka kolej rzeczy nie wszystkie firmy hostingowe wytrzymają ciśnienie i konkurencję na rynku - przykre ale niestety takie życie jest Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dostalem odpowiedz "Witam, domena została porzucona i przejęta przez serwis dropped, za pomocą którego przejąlem porzuconą domenę. Idąc dalej - nie mam nic wspólnego z firmą sgnet. Może pan śmiało zgłaszać !!Musi Pan gonić tego co Pana oszukał, ja też bym się wkurzył. Oczywiście może Pan również odkupić ode mnie samą domenę. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Niestety taka kolej rzeczy nie wszystkie firmy hostingowe wytrzymają ciśnienie i konkurencję na rynku - przykre ale niestety takie życie jest sad.gif Nie wytrzymać ciśnienia, a nabić klientów w butelkę to jednak różnica - jeśli owa firma by zbankrutowała to raczej nie powinna zostawiać klientów bez jakichkolwiek informacji (i porzucać domenę, która też jest jakimś majątkiem na spłatę zobowiązań). MaxPan - Ścigaj ich jak się tylko da (dane firmy masz choćby na potwierdzeniu przelewu)! Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.