Harvi Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Hej. Zmieniam niedługo miejsce zamieszkania, kupuję sobie do pracy normalny, wygodny komputer stacjonarny. Czasem jednak będę miał jakieś wyjazdy i przyda mi się coś małego do sprawdzania poczty, przeglądania netu itd. Poszukuję jak najtańszego (niech to będzie kompromis między ceną a wydajnością), nowego netbooka z ekranem 10calowym (ew 11 jak takie istnieją). Cele to głównie internet, pisanie tekstów. Photoshopa pewnie na tym nie odpalę, a nawet jak odpalę to rozdzielczości pewnie nie pozwolą mi pracować? Szczerze mówiać z żadnym netbookiem nigdy do czynienia nie miałem...Da radę sprawnie na nim pisać itd? Filmy w jakości HD odpalą się? pozdr. SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Asus Eee PC prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 .Da radę sprawnie na nim pisać itd? Filmy w jakości HD odpalą się? Trochę sobie przeczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Pisząc o filmach HD chodziło mi nie o jakieś kobyły tylko o krótkie filmiki, które sam kamerą nagram, ale sobie poczytałem w necie i w tej cenie nic takiego nie kupię. No nic, przeglądanie filmów hd moim priorytetem nie jest, więc przeżyję bez tego. Ten Asus fajnie wygląda, pewnie się na niego zdecyduję. SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Kajtek Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Netbook do sprawdzania poczty na którym mają działać filmy HD ? W porządku. Moim zdaniem powinieneś raczej zajrzęc na allegro i kupić sobie za ta samą (a nawet na 90%) za mniejszą cenę normalnego laptopa 15 albo 17 cali: procesor 1,4 ghz karta graficzna 64 mb, pamięć 512. Na nim uruchomisz nawet photoshopa i będziesz mógł spokojnie oglądać filmy. Chociaż jak chcesz oglądać filmy w rozdzielczości HD to raczej z płyt DVD albo z YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Warto także wziąć pod uwagę czas pracy na baterii... 15/17cali tak długo nie wytrzyma jak mały, 10calowy netbook. (są wyjątki, ale nie przy założeniu 'jak najtańszy') Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.