Mały Kajtek Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Jeszcze tylko dwa posty i będę mógł się publicznie nazywać w profilu Super Seo Nobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ale pamiętaj, że oprócz tych 101 postów musisz musisz mieć 5000pkt -> wartościowy post +100 pkt, spam -200pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oki Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 A gdzie można sprawdzić ilość swoich punktów? Ciekawe ile jestem na minusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Masz 37000 pkt na minusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Przestańcie go robić w balona Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Kajtek Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ech - chyba jednak dzięki temu tematowi zasłużę na miano Super Seo Noba PiO Nie zrozumiałem żartu, ale może ktoś mi jednak powie jak wstawić ten tekst, bo mam już 101 komentarzy ale nie mam odpowiedniego pola, gdzie to wpisać A punktów na tym forum nie ma, bo raczej adminom nie chciałoby się punktować każdego posta. Aha: pytanie do guru - jak mogę usunąć poziom swoich ostrzeżeń? Mam 10 procent a chciałbym mieć 0%. Czy jest to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
βασιλιάς Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 101 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Kajtek Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Mój poprzedniku - bo nie wiem jak się do Ciebie zwracać oczywiście, że nie 500 ale tysiąc a raczej milion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...ost&p=87798 Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Odpowiednia ilość postów i pod avatarem można umieścić każdą złotą myśl ... kolejne miejsce na darmową reklamę poza stopką Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 kolejne miejsce na darmową reklamę poza stopką Dziękuję za pomysł, choć trochę go zmodyfikuję... To ktoś jest chętny wykupić to pole po lewej stronie pod moim avatarem? Na chwilę obecną Twoja treść byłaby wyświetlana w 937 postach (liczba ta stale rośnie!) Najchętniej PW wraz z proponowaną ceną za okres 30 dni (jakoś nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać, panowie moderatorzy wybaczą ) Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.