dave84 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Zapraszam do dodawania do nowego seokata https://www.wpieniony.pl kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ładny katalog ale zdecydowanie za duży top. Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 No właśnie sam się zastanawiałem długo czy go nie zmniejszyć, ale w sumie czy ten top ma aż takie znaczenie? kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ma zdecydowanie, przy mojej rozdzielczości na pierwszym ekranie bez przewijania nawet kategorii nie widzę. Tym bardziej że możesz go zmniejszyć bez problemu, bo w jego górnej części nic znaczącego nie ma . Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 No wiesz.. taki top.. może trochę wpienić. Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Tagi też wpienione bo uciekają na górę: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A no rzeczywiście, zobaczę co nabroiłem... edit: a teraz komuś się tak tagi wyświetlają? kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Stron oczekujących: 149 Chciałem dodać swoje strony, ale się przestraszyłem. Dawno niemoderowany. Mam rację? Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Gdybyś spojrzał na moje katalogi to zobaczyłbyś czasem nawet 250 oczekujących. Fakt, że ostatnie zaakceptowane wpisy z wczoraj, ale pewnie sprawdza od najnowszych do najstarszych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Stron oczekujących: 149Chciałem dodać swoje strony, ale się przestraszyłem. Dawno niemoderowany. Mam rację? Nie masz racji. Ten katalog chyba przechodzi własnie gruntowną moderację ponieważ (o ile się nie mylę) jeszcze nie dawno czekało w nim ok 500 wpisów. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ok, "nie wpieniajcie się" . Nie wiedziałem, że katalog cieszy się taką popularnością. Zwyczajnie spojrzałem na ilość dodanych stron w stosunku do oczekujących i pomyślałem, że ktoś dawno do niego nie zaglądał. W takim razie spieszę z dodawaniem swoich pozycji. Pozdrawiam Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 @Paq: Warto patrzeć na datę zaakceptowania ostatniego wpisu: "Data dodania: 01 07 2010 · szczegóły wpisu »" Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jak chcesz mieć prawie natychmiastową akceptację to pisz pw a nie płakać kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.