Tomaan Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam, dostałem Sandboxa na 2 frazy. Wyświetlały się w Google, teraz ich nie ma a np. w Bingu są wysoko. Nie mogę podać adresu strony, przeczytałem całość https://www.ittechnology.us/sandbox-trustbox-i-filtry/ i chciałem Was poprosić o praktyczne uzupełnienie tych informacji Co zrobić by wrócić? Inne frazy ok. Dziwne, bo linkowałem SEO Light, mam unikalne teksty i różne anchory, około 10 na jeden adres, jednak na stronie głównej brakuje słów odnośnie danej frazy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 masz pecha brahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Nie mogę podać adresu strony, Nie podasz strony, nie dostaniesz porządnej odpowiedzi tylko ogólniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 No pech jak nic Ale już się poedukowałem, czytałem pół dnia o Sandboxach Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yomas Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 to zamiast zadawać nie przemyślane pytanie, pierw trzeba było poczytać pół dnia o sandboxach i potem ewentualnie pytać. Jak tak samo pozycjonujesz, że pierw coś robisz, a potem o tym czytasz lub to analizujesz, to w tym wypadku sandbox nie powinien być zbyt dużym zaskoczeniem ;-) nie mniej powodzenia. www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A domena jest starsza niż 2 tygodnie ? Linkować, linkować a jak się znudzi, dalej linkować. A jak palce zabolą to kogoś wynająć. Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.