Skocz do zawartości

pelny profesjonalizm

intruder2600
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie dostalem maila odnosnie zapytania o wykonanie prezentacji multimedialnej, maila zaczynajacy sie od "Szanowni Panstwo" - nie byloby w tym nic smiesznego gdyby nie to ze nadawca zapomnial ukryc ile osob to dostalo:

do: <lineart@lineart.pl> , <info@bme.pl> , <art23@art23.com.pl> , <pj@kompann.waw.pl> , <biuro@konceptstudio.com.pl> , <biuro@pro-creation.pl> , <rafal@kusnierczyk.com> , <5xmedia@5xmedia.pl> , <info@impactmedia.pl> , <info@promedia.pl> , <info@abacus.pl> , <core@4core.pl> , <michal@bantu.pl> , <biuro@2fm.pl> , <tenit@tenit.com.pl> , <biuro@polcreate.pl> , <biuro@2msystem.pl> , <studio@simpleframe.pl> , <kontakt@excelo.pl> , <remnet@rmt.pl> , <biuro@multiciti.com> , <multimedia@amistad.pl> , <info@supermedia.pl> , <info@e-mage.pl> , <biuro@studio-noami.com> , <Biuro@Kondrat.Net> , <biuro@akonet.pl> , <rzeszow@ideo.pl> , <kontakt@maxus.com.pl> , <info@fsi.pl> , <info@jmc.pl> , <info@copycon.pl>

czyli cale top 30 z google na fraze "prezentacje multimedialne" - ciekawe czy w tej sytuacji ktos im chociaz odpisze - maila sobie zostawie na pamiatke :zeby:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ja bym sie umowil

to akurat jest niezgodne z prawem...

a ja Wam pokaze wiekszy myk ;)

moja strona jest druga w wynikach

dostalem juz jedno podanie o prace na stanowisko sekretarki (na jakiejs uczelni w Plocku :]) i maila z wakacji :]

ludzie korzystaja z mojego formularza jak z wlasnego ;).. a to jest moj formularz :hi:

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna