Amid Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zapraszam do zamieszczenia artykułów i udział w konkursie na stronie Artykuły online Przed zamieszczeniem... proszę się zapoznać z krótkim regulaminem To jest mój pierwszy precell, który próbuję aktywnie wypromować, więc będę wdzięczny za uwagi, komentarze, ale również pochwały Proszę o konkretne szczere wypowiedzi Darmowy, moderowany katalog stron internetowych - Katalog Stron www Katalog Dobrych Stron (KDS) internetowych - Katalog Dobrych Stron www Artykuły (presell page) - Ciekawe Artykuły online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ładnie się prezentuje, co do konkursu fajny pomysł ciekawe czy ktoś z forum wygra ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amid Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dziękuję ...ciekawe czy ktoś z forum wygra ;P Zobaczymy... P.S. W konkursie nie wezmą udziału artykuły "żywcem" skopiowane i innych stron. Akceptuję ewentualnie sensowną zamianę słów synonimami (dla tych którzy nie mają weny twórczej ), ale całe zdania nie mogą się powtarzać... Darmowy, moderowany katalog stron internetowych - Katalog Stron www Katalog Dobrych Stron (KDS) internetowych - Katalog Dobrych Stron www Artykuły (presell page) - Ciekawe Artykuły online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A masz też coś ode mnie E. Oczywiście wyrażam zgodę na udział w konkursie I spełniam wszystkie wymagania ;P multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sixurano Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Pozwalam rowniez wzucic cos od siebie. PS. tak jak przedmowca rowniez wyrazam zgode na udzial w konkursie Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A na chrust mi feromony i bez nich jestem boski maczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amid Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dziękuję za wartościowe artykuły ... jestem boski maczo Liczy się zabawa Darmowy, moderowany katalog stron internetowych - Katalog Stron www Katalog Dobrych Stron (KDS) internetowych - Katalog Dobrych Stron www Artykuły (presell page) - Ciekawe Artykuły online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amid Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 _________________________________________________________ Przed chwilą zmieniłem uprawnienia wszystkich użytkowników z "Autor" na "Współtwórca" ze względu na łatwość moderowania... Informuję, żeby sprawa była jasna, ale przecież i tak to zobaczycie _________________________________________________________ Wyraź proszę swoje zdanie (szkoda, że teraz już nie mogę włączyć sądy) na temat konkursu... Czy następny konkurs zrobić na tej samej zasadzie: losowanie nagrody, czy lepiej: wybrać najlepszy artykuł spośród zgłoszonych Darmowy, moderowany katalog stron internetowych - Katalog Stron www Katalog Dobrych Stron (KDS) internetowych - Katalog Dobrych Stron www Artykuły (presell page) - Ciekawe Artykuły online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amid Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Bieżący konkurs został rozstrzygnięty, wyniki można zobaczyć na https://www.art.dbond.pl/konkurs/ P.S. Wkrótce pojawi się nowy konkurs Darmowy, moderowany katalog stron internetowych - Katalog Stron www Katalog Dobrych Stron (KDS) internetowych - Katalog Dobrych Stron www Artykuły (presell page) - Ciekawe Artykuły online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.