TheArt Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam. Chciałem zapytać, czy subdomenę pozycjonuje się identycznie jak domenę główną? Czy są utrudnienia? Pan Edek na domenie głównej SKLEP.PL daje tylko linki do subdomen BUTY.SKLEP.PL, KOMPUTERY.SKLEP.PL. Czy Pan Edek będzie mógł użyć tych samych narzędzi do pozycjonowania subdomen. Czy te subdomeny przez google będą traktowane jako osobne domeny (serwisy) czy będą zależne od domeny matki. Domenę BUTY.SKLEP.PL chce wypozycjonować na frazę 'tanie buty libiąż' a KOMPUTERY.SKLEP.PL na frazę 'komputery chełm'. Domena główna została wypozycjonowana na frazę 'sklepy internetowe'. Zasadniczo czy subdomena może być odrębną domeną czy w jakkolwiek uzależnia się od domeny matki. Czas na eBiznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 >Chciałem zapytać, czy subdomenę pozycjonuje się identycznie jak domenę główną? Tak >Czy są utrudnienia? Nie Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqb Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wypadałoby również dopisać, że subdomena może być odrębną domeną, ale nie całkowicie niezależną. Jeżeli główna domena dostanie bana, to subdomena również wyleci z indeksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeniarz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wypadałoby również dopisać, że subdomena może być odrębną domeną, ale nie całkowicie niezależną.Jeżeli główna domena dostanie bana, to subdomena również wyleci z indeksu. ja mam pytanie odnośnie subdomen załómy mam subdomene lilie.slask.pl potrzebuje wypozycjonowac na własne potrzeby. czy subdomeny mozna taka samo wysoko wypozyjonowac w gogle. czy jest to jakaś różnica. czy w darmowe katalogi wypozycjonują subdomene. Może mi ktos doradzic? podam gg 4078703 prosze o pomoc.Zielony jestem w tym pozycjonowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 załómy mam subdomene lilie.slask.pl To nie subdomena tylko domena regionalna. Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeniarz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 załómy mam subdomene lilie.slask.pl To nie subdomena tylko domena regionalna. ale mi pomogleś jak to wypozycjonowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankowski Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Subdomeny traktowane są przez Google jako osobne domeny, pozycjonujemy więc je identycznie jak domeny główne. Odpowiadając na pytanie - można je wypozycjonować równie wysoko jak "zwykłe" domeny, również używając darmowych katalogów - to wszystko pojęcia względne - zależy na jakie frazy, jakie subdomeny, jakie serwisy... Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A czy nie jest tak, że część katalogów nie przyjmuje subdomen? Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankowski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jeśli taka sytuacja występuje to rzadko. Gorzej jest z podstronami, ale to nie jest tematem topicu. Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.