rubis Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie działa - wpisuję Legnica albo Rubis i nic. Jeżeli szukam z podstrony to dalej pozostaję na niej. Poza tym wydaje mi się, że na innych twoich katalogach miałem to samo (Reksia to też twój?) Starannie moderowany Katalog stron - PR4 Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1 ----> aplikacje Facebook <---- Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 nie rozumiem. wlasnie wpisalem legnica i mam 3 wyniki, cokolwiek nie wklepie to znajduje cos tam. sprawdzilem na chromie i na ff. .. aaaaaa.... widze iz nie dziala pod IE....... zaraz bede pisac do mister generala Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Pal licho IE, nikt rozsądny z IE nie korzysta Ale jak już padło wyżej - problem jest pod Operą. Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubis Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja korzystam z IE - a uważam się za rozsądnego Pod FF działa. Starannie moderowany Katalog stron - PR4 Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1 ----> aplikacje Facebook <---- Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No ale to chyba tylko do testowania czy strony dzialaja pod IE, a nie do zwyklego uzytkowania? Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 grupa za 3 zeta pio1 pio2 pio3 pio4 pio5 unikalne opisy, dobre strony, bez PP, kredytow, ubezpieczen, precli. platne katalogi tylko jak dadza mi kod do wpisania tego katalogu. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opisy i strony zgodnie z wymaganiami szanownej Pandy . Wykorzystane 2, 3 i 4. Dzięki. Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 pio5 pio1 pio2 pio3 pio4 odswiezam kody zeby nie bylo nieporozumien jak przy innym katalogu - NIE MA MOZLIWOSCI DODANIA STRON Z PP W DARMOWYCH WPISACH. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.