MikołajZ. Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Neon Ty się lepiej przyznaj ile płacisz tym chińczykom za moderacje bo przy takich ilościach to już i duszki nie wyrabiają Power te katalogi mają to "coś" w sobie, i tylko niektórzy potrafią to dostrzec... i dobrze Po dodaniu strony do wszystkich katów Neona, jak 15 trafi do indeksu to jest wielki sukces. Większość z wpisów nie łapie nawet PR0. Gdzie jest to "coś"? Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Szukajcie a dane Wam będzie zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 MikołajZ, najlepiej żeby wszystkie łapały PR3 po update nie? Wpis należy podlinkować. Poza tym nie wiem jak wy to patrzycie, bo u mnie wszystkie neona wchodzą w indeks chwile po dodaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 MikołajZ, najlepiej żeby wszystkie łapały PR3 po update nie?Wpis należy podlinkować. Poza tym nie wiem jak wy to patrzycie, bo u mnie wszystkie neona wchodzą w indeks chwile po dodaniu. Najlepiej żeby indeksowały się bez dopalania. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja tam nie wiem co złego macie do zarzucenia Neonowi. Ja tam zawsze chętnie się dodaję do jego katalogów. I tak jest też tym razem Dostał po 5 wpisów do tych 5 katów. Czekam zatem na akceptację co by podlinkować wpisy Neon przynajmniej dba o swoje katy. EOT multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 MikołajZ. - złe dni, co? Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Po dodaniu strony do wszystkich katów Neona, jak 15 trafi do indeksu to jest wielki sukces. Większość z wpisów nie łapie nawet PR0. Gdzie jest to "coś"? Oczywiście każdy opis jest unikalny lub przynajmniej z gęstym użyciem synonimów ? iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Neon Ty się lepiej przyznaj ile płacisz tym chińczykom za moderacje Szanuję moich moderatorów. A ile ich jest - wystarczająco... A druga sprawa to taka: co mi zrobi grafik oraz programista to mam, a ja nie znam się Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja mm pytanko: Dlaczego w tym katalogu nie umieściłeś kodu, który trzeba przepisać przed dodaniem wpisu? Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 MikołajZ. a świstak siedzi i zawija... Nie podlinkujesz, nie popingujesz , nie odczujesz - proste a Ty byś chciał dodać, olać i żeby cała reszta się sama robiła. jakby tak było to byśmy mieli jeszcze więcej "wspaniałych" firm pozycjonerskich Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dido Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 https://katalogi.neonex.pl/ Jeżeli trzepiesz masowo te katalożki to może tak choć zadbaj aby nie rozsiewać wirusów, ok ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.