slaymer Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 A jakieś info od botmastera było? Na forum, maila etc? bo trochę nieobecny byłem, a nic nie mogę znaleźć Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jest to na rosyjskim forum, jeśli na angielskim na razie niema, to prawdopodobnie zostanie przetłumaczone i podane na angielki w najbliższe dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 czyli wszyscy zaczeli narzekać na zmiany, które ich w tej chwili nie obowiązują? masz moc Max, ludzie Ci wierzą bez weryfikacji danych Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) te dane obowiązują i obowiązywali wcześniej, zostali tylko precyzyjnie określone. Kto nie wierze piszcie na support. A to że info a nawet cale wersje w angielskiej wersji wychodzą później, to chyba żadna nowość. Moglem w ogolę tego nie pisać, ale znając miłość niektórych do kombinowania wolałem ostrzec. Ju nie jeden z tego forum się przekonał na wlanej skórze że żartów z tym niema. I byli to nie leszcze. Edytowane 30 Maja 2013 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) To chyba jest informacja wtorna juz po banach, zeby bylo jasne za co te bany i kto nastepny w kolejce Na forach BH wisza banery XR po 400 usd, wiec to byla tylko kwestia czasu na ustosunkowanie sie do tych "promocji" ;P Edytowane 30 Maja 2013 przez Paweł Sokołowski - Eline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wiesz do czego służy komenda #file_links, ale chcesz sobie utrwalić wiedzę ? Nie wiesz do czego służy komenda #file_links ? Nie jesteś pewien do czego służy komenda #file_links? Wydaje Ci się że wiesz do czego służy komenda #file_links? Tak czy inaczej musisz przeczytać artykuł: seo-z.pl/komenda-file_links-w-xrumerze/ Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tak czy inaczej musisz przeczytać artykuł Śmierdzi mi tutaj szeptaniną na kilometr.... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Oj tam oj tam Dla początkujących mogą to być wartościowe informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Śmierdzi mi tutaj szeptaniną na kilometr.... Zawsze wklejam link do artykułu, który napiszę, a który może przydać się pomocny dla innych. Nie widzę nic w tym złego Wręcz przeciwnie. Oj tam oj tam Dla początkujących mogą to być wartościowe informacje. Dokładnie. Nawet dla osób PRO może to być wiedza utrwalająca - np. niektórych informacji w pliku help nie ma - na rosyjskim wiki chyba coś jest więcej. Ogólnie dobrze mieć pod ręką ściągawkę i dlatego opiszę wszystkie pliki, bo sam często zapominam niektórych rzeczy. Szczególnie jak się XR nie używam sporo czasu Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 @blake Masz rację, ale arve_lek to nie profil z xr i można chyba przymknąć czujne i krytyczne oko Swoją drogą arve_lek jak piszesz takie posty to dodaj im jakiś początek, bo czytając poprzedni - Twój - "ni przypiął ni przyłatał" M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Późna godzina robi swoje + ostatnio mam tyle na głowie, że robię wszystko na szybko O dziwo wychodzi mi to na rękę. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Pośpiech jest zalecany tylko przy łapaniu pcheł. M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 arve, nie rób szopki , proszę cie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No tak, wiem, że to nie profil z XR, ale właśnie tak jak piszesz, przydałoby się coś więcej, bo takie posty to standard u "szeptaczy" 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 mlody jeszcze jest, bierze się za wszytko i myśli ze wszytko wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi