Yach Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dzięki za kod: SUB3GDH9 wykorzystany w: - florarte.pl- hlapik.com.pl- bordo-to.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProxNowy Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Witam, przepraszam wszystkich za zamieszanie. Błąd został usunięty. Zamieszczone wpisy zostały opublikowane. W ramach rekomensaty przesyłam nową paczkę kodów do katalogów: nk-nk.plabcfirm.com.plfoniatel.com.pldok-tok.plfirm-tel-adr.pltamze.com.plgadzi.com.plwpolscefirm.pldlafirmleb.plpieseczek.com.plaverso.com.plseodomi.com.plseokaty.plseoworld.com.plnetkatalogi.com.pltopseokaty.com.plnetaseo.plpozycjatop.pltop-net.com.pllisty-seo.pltubitu.com.plsiwy-dym.plwebseokaty.plmocnapozycja.com.plseo-page.pl Multikody Gold SMS: 6R7A3XLD QW1S45ST DEH4DH24 URWECP3K 4P9DAVFW 5TP57YPY EEW74FW6 ZN594W7T Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melu Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 EEW74FW6 dziekuje Rzetelny oraz terminowy copywriter dostępny tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonystryk Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 5TP57YPY dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadmin Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) ProxNowy Czy mój adres ip (IP 5.104.252.37, Host 37.252.104.5.static.rdi.pl) jest zbanowany na tych katalogach? Nie mogę wejść na te katalogi mam komunikat "Forbidden" Jak przełączam się na internet z komórki to katalogi działają jak z łącza domowego to mam bana? Kod: QW1S45ST Wykorzystany do katalogów:averso.com.pl dlafirmleb.pl gadzi.com.pl mocnapozycja.com.pl netkatalogi.com.pl pieseczek.com.pl seo-page.pl seodomi.com.pl seokaty.pl seoworld.com.pl siwy-dym.pl tamze.com.pl tubitu.com.pl webseokaty.pl wpolscefirm.pl Do reszty tak jak pisałam mam komunikat: Forbidden Korzystałam jeszcze z kodów: URWECP3K i 4P9DAVFW i pozostałych do pojedynczych wpisów tam gdzie nie zadziałały powyższe Edytowane 2 Września 2014 przez Vadmin Wyposażenie kuchni domowej i profesjonalnej: aGusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mischief Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dzięki za 5TP57YPY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProxNowy Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Darmowe kody do katalogów: zezik.com.plfirmkatalogi.plpolskiekatalogi.com.plreklamowanko.plflorarte.plhlapik.com.plkicikici.com.plbordo-to.plaplikacji.pldom-katalog.com.pl Multikody Gold SMS: A382NQC6 I77JYQVM 7I5RT15F 8BBQM885 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadmin Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dzięki za: A382NQC6 i I77JYQVM Wyposażenie kuchni domowej i profesjonalnej: aGusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProxNowy Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Darmowe kody do katalogów: nk-nk.plabcfirm.com.plfoniatel.com.pldok-tok.plfirm-tel-adr.pltamze.com.plgadzi.com.plwpolscefirm.pldlafirmleb.plpieseczek.com.plaverso.com.plseodomi.com.plseokaty.plseoworld.com.plnetkatalogi.com.pltopseokaty.com.plnetaseo.plpozycjatop.pltop-net.com.pllisty-seo.pltubitu.com.plsiwy-dym.plwebseokaty.plmocnapozycja.com.plseo-page.pl Multikody Gold SMS: PIO_7NWA89E2 PIO_74G7Z6KU PIO_QQ3KV368 PIO_3ED3CPYD PIO_AYFVB2XP Proszę o unikalne wpisy, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalog.inforam.pl Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 20 darmowych kodów do katalogu w TOP 5 najlepszych katalogów w Posce! Podstawowe wymagania akcepctacji wpisu : 1 strona zgodna z regulaminem katalogu. 2. zamieszczenie krótkiego info o dodawanym wpisie na tej stronie. brak info 2 to automatyczne usuniecie wpsiu kody: 63CSU5J2 1G65AUJ0 6MN2V71O MGW74HM5 1U1E0DKB CTYU7E5S NYU3J306 TN5661JL 4J41I87M YC405NH3 6C203R4W A2JO2852 62FBC37U ODUBD205 QJ1WQ1DF JBD3IV1I J8O66375 0DVK7D6L AEI0W165 2IB8CN1A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krak555 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Dzięki za kod 1G65AUJ0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwroblewski Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 MGW74HM5 i 1U1E0DKB. wielkie dzięki za te kody - zostały dobrze wykorzystane cudaarchitektury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Kody promocyjne do plakacik.eu, jak zawsze proszę o unikalne opisy, 1 użytkownik (IP) = 1 wpis, warunkiem dodania wpisu jest potwierdzenie wykorzystania kodu w tym wątku, wpis silver: PIO-S1PIO-S2PIO-S3PIO-S4PIO-S5PIO-S6 Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaskakuj Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dziękuje za PIO-S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 CTYU7E5S i 4J41I87M dziękuję za inforam:) PIO-S1 i za plakacik.eu Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi