yellow Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 forumpio1 forumpio2 forumpio3 forumpio4 forumpio5 linkpress.pl Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr jakiś Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Gdzie tam jest pole na kod? Bo ja widzę tylko żeby link zwrotny umieścić... Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 forumpio4 Wykorzystany - ja wpisałem go w pole adresu linku zwrotnego. Dzięki! Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa! Skuteczny SEO Copywriting! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr jakiś Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki za pomysł :-) Poszły: forumpio3 forumpio5 Dziękuję Edytowane 13 Lipca 2011 przez Piotr jakiś Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek pokrowiec Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Dzięki. forumpio1 - skonsumowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) 10 kodów - Darmowe kody do katalogu zcg.pl Edytowane 13 Lipca 2011 przez arve_lek Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ones Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Linkpress.pl - po wejście w dodaj stornę, nie ma tam nic,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deedeedee Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 @arve_lek - już po chwili ich nie było, dlatego ponownie *postuluję* żeby dzielić się kodami czasowymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Czasowe powiadasz.... Muszę wyszukać o tym informacji, bo szczerze powiedziawszy nie wiem jak takie coś ustawić Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Czasowe powiadasz.... Muszę wyszukać o tym informacji, bo szczerze powiedziawszy nie wiem jak takie coś ustawić Normalnie, wpisujesz w PA tajny kod i podajesz go na forum, że będzie działał np. 2 godziny. Przez ten okres wszyscy go użytkują, tyle tylko, że czasami dziwne strony się trafiają . Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ok dzięki za informację. Ja myślałem, że jest jakaś funkcja w SEOKatalogu, która automatycznie by ustawiała ile czasu dany kod ma działać. Ale bym chyba o takiej funkcji wiedział.... Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deletor Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Prosicie macie kod do Katalog stron SameUnikalneOpisy Ważny do piątku w nocy/wieczorem 22-24 Proszę o same unikalne opisy, nie traćcie swojego, a tym bardziej mojego czasu na wklejanie czegoś co już poszło do 1000 innych katalogów. Zaplecza przynajmniej niech nie rzucają mocno w oczy, tzn. jak wchodzę na stronę na 2 sec abym się nie zorientował że to zaplecze. Miłego dodawania Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dodane - kod oczywiście dla wpisów premium SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek pokrowiec Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Prosicie macie kod do Katalog stronZaplecza przynajmniej niech nie rzucają mocno w oczy, tzn. jak wchodzę na stronę na 2 sec abym się nie zorientował że to zaplecze. Dzięki. Nareszcie jakiś katalog w którym można wybrać sporo kategorii. Ale z tą zapleczówką dopiero teraz przeczytałem Może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deletor Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Co do kategorii to staram się Z BL trochę słabo ale będę miał teraz trochę wolniejszego czasu to mam nadzieje że nastukam jeszcze kilka tys Moderować będę już jutro Za raz polecę wszystko nie chce mi się bawić na tury. A i ostrzegam to że wpis przeszedł teraz z unikalnym opisem to nie znaczy że za miesiąc nie nie wyleci jak znajdę że ten sam opis poleciał jeszcze dalej to setki katalogów. Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi