mastafu Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Lekko spadają odsłony/per użytkownik. Nie zauważyłem, może dlatego, że opieram się głównie o świeży ruch z Googli. Jedyne co mnie smuci to, że mój pierwszy 15euro money request w Piątek osiągnie 35 roboczych czekania. Ciekawe co potem ... Kolejne paczki kasy w kolejce do wyciągnięcia. Komuś już wypłacili ? Czy tak jak ja czekacie na wypłatę? Kreatywny blog informacji wszelakiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Zliczają się dziś Wam poprawnie statystyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastafu Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Zliczają się dziś Wam poprawnie statystyki? Tak. Kreatywny blog informacji wszelakiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Od paru dni nie wyświetlają mi się reklamy: //Error 11001;No Campaign;0 Czy można coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Niby co? To coś u nich. Pewnie nie mają reklamodawców na nasz region lub awaria. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 U mnie to samo, bardzo mało od dwóch dni zarabiam. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati999 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 wczoraj/dziś spadek zarobków o 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Nie mają reklam Myślę że trzeba cierpliwie poczekać Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastafu Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Nie mają reklam Myślę że trzeba cierpliwie poczekać Zgadza się od 2 dni brak reklam. Ale przynajmniej wypłacili wczoraj kasę. Co prawda czekałem na nią dokładnie 35 dni roboczych czyli 7 tygodni. Kicha ... ale co zrobić Nie ma lepszego systemu cpm. Kreatywny blog informacji wszelakiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dobrze widzę, że nie ma opcji zwykłego bannera 750 czy też 468 dla Polski? Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 dobrze widzisz. Z banerowych polecam ci: https://www.trafficrevenue.net/register/adiectus Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastafu Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dobrze widzę, że nie ma opcji zwykłego bannera 750 czy też 468 dla Polski? Dla Polski są tylko popupy. Kreatywny blog informacji wszelakiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 adiectus, próbowałem trafficrevenue.net, ale dzisiaj wyłączyłem ze względu na liczne skargi użytkowników, które dotyczyły bonusów w postaci wirusów/trojanów i innych świństw prócz banerów Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 To na pewno nie przez to bo u mnie jest ok. A jaki typ reklamy miałeś? Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 adiectus, na 99% problem jest w reklamach emitowanych przez trafficrevenue.net. Również otrzymałem informacje od użytkowników że niektórzy mają komunikat o wirusie. Część reklam jak widzę jest wyświetlana przy pomocy iframe i najprawdopodobniej któryś z reklamodawców próbuje "infekować" użytkowników. Jeżeli chodzi o Binlayer.com to zauważyłem dzisiaj lekką poprawę Miejmy nadzieje że niedługo zarobki wrócą do jakiegoś racjonalnego poziomu Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.