Skocz do zawartości

Natychmiastowa indeksacja w G.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak tylko z ciekawości

Czy ktoś spotkał się z takim zjawiskiem że wielki G indeksuje wpis na blogu w 10 sekund po dodaniu ?

Co dodam wpis na bloga to mam natychmiastową indeksacje...

Bardzo mnie to cieszy ale zastanawiam się czy to jakis nowy wynalezek google czy przypadek ?

Polecam mój pierwszy darmowy katalog stron

Są skrypty do pingowania,

ale z tym pingiem to jest tak, że indeksuje w 10sek a po 2/3 dniach zwykle post wypada z indeksu i potem znowu wraca jeżeli jest na mocnym blogu, a jak na słabym to może i nie wrócić ;)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

nie zdarzyło mi się żeby cos wyleciało i nie wróciło ?

pewnie masz mało wpisów - jak dziennie publikujesz kilka i masz w sumie setki/tysiące podstron/wpisów to nigdy 100% nie będzie trzymało się w indeksie. Dlatego takie ważne jest podlinkowywanie wpisów w katalogach, preclach itp.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

czy wiecie jak to robi wordpress ?

czy wysyła jeden ping czy parę

i na jaki serwer ?

WP wysyła na takie serwery jakie masz zdefiniowane w swoim PA (domyślnie jeden, ale możesz wpisać więcej).

WP wysyła pinga po każdej aktualizacji treści.

Pozdrawiam,

Mariusz

Mam wrażenie, że google klasyfikuje strony dzieląc je na te lepsze i gorsze :)

Sądzę, że ma ciut bardziej skomplikowaną klasyfikację z 'podklasyfikacjami' typu szybkość indeksowania - sami się pewnie w tym gubią

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności