michal84 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam, zakladam ze mam filtr zawartosc z <title> po wpisaniu pokazuje moja strone jako 1 jednak efekty dla slow kluczowych zmienily sie z pierwszych stron do poza rankingiem (poza 100) zostaly jedynie wpisy np. z katalogu stron (nawet dla super smiesznych keywordow) Na 100% to moja wina bo wykupilem na all egro linki 1500linkow na jednej stronie, oczywiscie pod 1 fraze z poczatku google webmaster wogole nie pokazywalo linkow, jednak po wyslaniu zgloszenia do ponownego rozpatrzenia (i odczekaniu 5dni) linki wrocily jednak pozycje nie wrocily Co zrobic ? 1. czekac 5miesiecy ? 2. prosic o skasowanie linkow z all egro (podobno tez zle) 3. przekierowanie 301 na 2domene ? 4. Nie mam doswiadczenia w tym, wiec moze pozycjonowac podstrony i strone glowna pod inne frazy. (rozne od tych zablokowanych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Opcje są takie: 01. zdjęcie linków które zaszkodziły i prośba o ponowne rozpatrzenie - może się uda, 02. drastyczna zmiana strony bo względem budowy oraz treści i prośba o ponowne rozpatrzenie - może się uda, 03. mix = zdjęcie linków + gruntowna przebudowa strony i prośba o ponowne rozpatrzenie - duży % skuteczności, ... ... ... 00. przekierowanie na nową domenę - w ostateczności + modlitwa żeby nie przeszło całe zło . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufio Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Daj przekierowanie np na facebook, odczekja z miesiąc i powinno wrócić Konwenanse nie dla mnie, lubię filmy erotyczne nawet w połączeniu ze świeżo ściągniętymi mp3mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 okey tutaj czegoś nie kumam.... podaj link do aukcji to kupie linka umieszczę konkurencje i wypadną z google.. Nie wydaje mi się że przez linki można dostać bana no chyba że się jeszcze do tej strony linkuje. Teraz moje pytanie do doświadczonych pozycjonerów czy da się jakimś linkiem z innej strony za linkować do mojej bym dostał bana ?? "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 A kto tutaj mówi o banie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nigdy nie przestawaj linkować po otrzymaniu filtra. Filtr to pewien rodzaj testu, jeżeli Google zaobserwuje spadek ilości linków w czasie filtra - będzie wiedział, że strona jest pozycjonowana. Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.