Skocz do zawartości

Czy to może być wirus na serwerze? dziwne końcówki adresów

fotovera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem sprawdzałem ostatnio site na mojej stronie i wyskoczyło mi ze mam zaindeksowanych 160 podstron a poprzednio miałem 200 podstron nie wiem czym może być spowodowany spadek? ale problem jest też inny zauważyłem że ostatnie 3 zaideksowane linki maja głupi adres do normalnego adresu dodawana jest końcówka "&bViewAll=true&bViewAll=true&bViewAll=true&bViewAll=true&bViewAll=true" zrobiłem też nową sitemap i też w adresach podoczepiało mi te śmieci a co najlepsze przeglądając strony adresy są normalne będę wdzięczny za rady.

Szafy przesuwne - nowoczesny wygląd - nietypowe wymiary i rozwiązania nie stanowią dla nas problemu!!!

Bramy i ogrodzenia Częstochowa

Bramy Bełchatów

ehhe, wszystko jest ok. Raz będziesz miał zindeksowanych 2000 stron a raz 300 to skoki są zależne od połączenia z serwerem google. A te linki to są sesje u ciebie na stronie korzystasz z jakiegoś cms lub forum i takie są końcówki sesji. Musisz zainstalować sobie coś o nazwie Canonical urls.

Pytam o wiele, za wszystko dziękuję. 

Jeśli na serwerze jest system operacyjny uniksowy prawdopodobieństwo, że jest to virus jest niezwykle małe ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Witam jest to skrypt sklepu Quick.Cart.Ext i jest zainstalowany na serwerze Nazwa.pl. strasznie denerwują mnie te krzaki na końcach adresów robiłem sitemap kilkoma generatorami i w każdym dopisuje te końcówki. Może to jest to co pisze "tomierc" końcówki sesji będę wdzięczny za porady jak się tego pozbyć. Link do strony jest w mojej sygnaturze

Szafy przesuwne - nowoczesny wygląd - nietypowe wymiary i rozwiązania nie stanowią dla nas problemu!!!

Bramy Bełchatów

Oki a da się zrobić żeby nie było tych końcówek i czy takie końcówki maja później wpływ na pozycjonowanie bo jak dla mnie to taki adres nie wygląd zbyt ładnie.

Bramy Bełchatów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności