entropia Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ... niestety usuwać się nie da poza tym .... szkoda słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 @entropia to nie jest temat oprogramowania stworzonego przez Mion więc proszę nie rób OFF Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Zainstalowałem omniping loguje się do panelu a tu po zalogowaniu wyskakuje "błąd autoryzacji!!" Co jest grane? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Kojotek_OX to nie jest Twoje prywatne forum ;> ja poczekam jeszcze troche i sie biore za testy Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mery_master Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Teraz po zalogowaniu wyskakuje mi biała strona... Zainstalowałem już na dobrym serwerze. Tanie loty z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 @secesjonista - najprawdopodobniej wchodzisz na stronę z innym adresem niż była instalacja - strona z www i bez www to dwie różne strony dla oprogramowania (taka mała niedogodność) tak więc dla oprogramowania ważne jest żeby korzystać z oprogramowania pod adresem instalacji @mery_master - biała strona może oznaczać jakiś problem w php (na jakim serwerze dokonałeś instalacji sprawdzę to) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Wiem o tym. Próbowałem z www i bez efekt ten sam. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mery_master Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Próbowałem na VPSie dhostingu (problem z ZEND), a teraz serwer jor.pl. Tanie loty z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dobrze działa. A co z automatycznym wprowadzaniem stron do pingowania? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Od tej chwili jest dostępna poprawiona wersja OmniPING jeśli chodzi o autoryzację (występowały na niektórych serwerach problemy z tym - przy okazji usunęliśmy różnice pomiędzy adresami z www i bez www jak mi sugerowano) Tak więc jeśli komuś wyskoczył taki komunikat należy pobrać jeszcze raz pliki i albo nadpisać stare lub zainstalować ponownie jak kto woli. UWAGA: Jeśli ktoś chce nadpisać pliki proszę nie nadpisywać plików bin/config.php clients/client_config.php W nich jest konfiguracja systemu + kod autoryzacyjny dla automatycznego pobierania danych z omnimax i publiker! Nadpisanie któregokolwiek z tych plików oznacza ponowną instalację OmniPING Z czystym sumieniem mogę polecić Laohost.pl dla softu OmniPING - działa tam wyśmienicie (limit konta przydał by się min. 3%) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Wszystko działało mi dobrze a dzisiaj rano wyskakuje mi po zalogowaniu Table 'nazwa_omniping.uzytkownicy' doesn't exist ? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Mam to samo co kolega powyżej. Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 jak ktoś przetestuje jak to współgra z publikerem niech się pochwali Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazon Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Plik testowy jest skopany: test.php Fatal error: Unable to read 464 bytes in .... Poza tym jak wywala błąd to powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 na rynku brakuje dobrego i taniego oprogramowania Chyba na wyrost autor użył sformułowania "dobrego", żeby coś nazwać dobrym przede wszystkim powinno działać, dopiero później można oceniać funkcjonalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.