Skocz do zawartości

Pozycjonowanie sklepu PR3 i co dalej

Hirek

Rekomendowane odpowiedzi

Osiągnąłem swoją ciężką pracą PR3 dla strony. Odwiedziny były czasami nawet 7000 unikalnych IP, teraz jest 1200-2000 osób w miesiącu.

Strona jest ciągle wysoko i ładnie stoji na niektóre frazy.

Baza danych 15 tyś towarów .

Dzięki osobom z tego forum poprawiłem naprawdę dużo rzeczy w optymalizacji strony i ciężko się tam o coś czepiać lub nie ma to większego znaczenia.

Stoje cały czas na progu PR3 od 3 miesięcy prawie. Chcę iść do góry, ale co bym nie robił nie idzie wypchać się wyżej.

Stwierdziłem, że problem leży w tym, że nie pozycjonuję prawie lub w ogóle kategorii sklepu i samych towarów. Jest tego po prostu za dużo na ręczne pozycjonowanie.

Co polecacie na to aby pozycjonować towary i kategorie . Tylko mądrze bez SWL.

Mi się wydaje że za dużo przywiązujesz znaczenia do PR - PR to jedna z wielu rzeczy zależnych od pozycji strony ale anie dominująca anie aż tak bardzo ważna. Linkuj stronę na kategorie a nie produkty, da radę i ręcznie do pr 5 i może nawet 6 dojść.

Pytam o wiele, za wszystko dziękuję. 

No tak ale jak skutecznie pozycjonować bardziej głęboko do kategorii.

Każdy katalog wymaga linka do strony głównej, a ja chcę dawać linki do kategorii. Jak to zrobić aby skutecznie linkować do kategorii i skąd ?

Mam też pytanie czy Publiker się nadaje do linkowania wewnętrznego sklepu (kategorie towary itp ??

Czy też waszym zdaniem lepiej nie ryzykować i linkować do zaplecza, a dopiero z zaplecza do sklepu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności