boby Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam; Tym razem do zaprezentowania mam katalog finansowy: Finanse-It Zapraszam więc dobre strony spełniające regulamin. Katalog stoi na Wordpressie, myślę że nam wyszedł Od razu uprzedzam, że typowe, paskudne zaplecze nie będzie przyjmowane. Katalog już zaindeksowany i powoli linkowany, możecie być pewni, że nie zniknie szybko. W przypadku pytań lub wątpliwości - proszę pytać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 W stopce nie powinno być czasem informacji o skrypcie ? ... tak tylko pytam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Wordpress z tego co czytałem jest na licencji GNU GPL, która umożliwia usunięcie linka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Racja ... wymogiem koniecznym nie jest Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Bardzo ładny, aż szkoda że nie mam stron finansowych Pozdrawiam Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dziękuję za dobre słowa. A ja przypominam, iż katalog akceptuje tylko dobre strony finansowe z dobrymi opisami. Nie akceptujemy podstron! Proszę, zwracajcie na to uwagę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Katalog wygląda bardzo ładnie, dodałem swój wpis. Mam nadzieje że będziesz o niego dbał (linkował i moderował) Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Na chrome strasznie rozciąga minitaury stron: Podgląd Na FF wszystko OK. multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 @Oden dzięki za info. Poprawione. Jeszcze raz zapraszam. Katalog będzie moderowany przeze mnie więc poziom będzie trzymał. A i linkować nie omieszkamy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.