protus Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam Kupiłem link na sporym forum w stopce, mało linków wychodzących, dobry PR, duży site jednak nadal nie widzęmojego linka sprawdzając w yahoo i backlinkwatch. Dzisiaj sprawdzałem kod tego forum i link ma taką postać: <b><a onclick="pageTracker._trackPageview ('/outgoing/http_www_nazwadomeny_pl');" href="[url="view-source:https://www.nazwadomeny.pl/"]https://www.nazwadomeny.pl[/url]" title="tytul">anchor</a></b> Czy taki kod linka będzie się w ogóle indeksować? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Według mnie nie bo to jakiś dziwny kod..Ale nie jestem programistą wiec nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raker Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Z tego co mi się wydaje to link który podałeś nie prowadzi bezpośrednio do twojej strony tylko najpierw na stronę forum, która rejestruje kliknięcie a dopiero później przekierowuje na stronę docelową. Jeżeli jest tam jakieś zwykłe przekierowanie zrobione a nie np. 301 to chyba ten link zbyt dużo Ci nie da, a przynajmniej nie będziesz go widział w site explorerze czy blwatchu. Tak mi się wydaje ale nie jestem pewny. <?php echo "sygnatura"; ?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Wstaw taki sam link na czystą stornę , dopal tą stronę i za 3-5 dni będziesz wiedział na 100% Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Wklej to co jest w href= w przeglądarkę, to samo zobaczy google. "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Wklej to co jest w href= w przeglądarkę, to samo zobaczy google. eee ale chyba pod waruniem ze korzysta sie z dnsow googla? JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Dzięki za odpowiedzi ale czy ktoś na tą chwilę jest w stanie konkretnie odpowiedzieć TAK lub NIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Dobra Pany trochę czasu upłynęło wiadomo co było grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.