Werian Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Mam takie pytanie, czy google pozwala na posiadanie dwóch kont w programie Adsense? Jedną stronę w Adsense dzielę ze wspólnikiem, dane np. konta bankowego i w ogóle konta są na mnie i tutaj pytanie, jeśli założę drugie konto w Adsense i podam raz jeszcze moje dane do konta bankoweg itp. itd., czy wszystko będzie w porządku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Jak już kombinujesz to pamiętaj o zasadzie jedna osoba = jedno konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Według regulaminu możesz jedno konto na siebie a drugie na firmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 A gdzie tak jest napisane, bo nie kojarzę takiego zapisu? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.