_gobo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 cbnet Ping Optimizer I jak tu nie powiedzieć, że człowiek uczy się całe życie Choć powiem Ci, że co do rzeczywistej użyteczności tej wtyczki trudno się wypowiedzieć. Szukałem trochę po anglojęzycznych forach jakichś bardziej wartościowych wpisów o niej i na razie jakiejś rzetelnej recenzji nie znalazłem. Pozdrawiam _gobo Inteligentny Dom | Inteligentny Budynek Fibaro Tomasz Beksiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 W skrócie mozna powiedzieć, że wtyczka robi to samo co sam wordpress tylko że żadziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Szkoda tylko, że przez jest strasznie transferożerna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Bardzo ładny blog ale może pomyśl nad umożliwieniem uploadu grafik na serwer bo po jakimś czasie obrazki znikają z fotosików itp serwisów i brzydko będzie wyglądać. Swoją drogą czekam na akceptacje i liczę na główną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 bieluch, jeśli chcesz dostać pierwszy promowany artykuł to skontaktuj się vide PW, żebyśmy wszystko ustalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Coś słabo się te moje arty indeksują mimo dopalania... Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Coś słabo się te moje arty indeksują mimo dopalania... długo bardzo indexuje jak na WP ale grunt że indexuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz_z Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 A cosiek żyje ? Bo z zatwierdzaniem artykułów to czasowo chyba leży.... Najtańszy hostel Wrocław w Polsce i nie tylko A jeśli interesują Cię nowoczesne rozwiazania techniczne to sprawdź ościeżnice aluminiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_gobo Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 A cosiek żyje ? Bo z zatwierdzaniem artykułów to czasowo chyba leży.... Pyciak widocznie ma jeszcze długi weekend Pozdrawiam _gobo Inteligentny Dom | Inteligentny Budynek Fibaro Tomasz Beksiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja dodałem tam artykuły przed weekendem i nadal wiszą... If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sixurano Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 widze ze weekend sie przedluza na calego :-( Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Problem, o którym dyskutujecie dotyczy dużej części precelków publicznych. Sam ostatnio mocno się naszukałem, żeby znaleźć wartościowy, na innej domenie i z maksymalnie kilkudniową akceptacją artykułów. Miejmy nadzieję, że niebawem wróci, bo też mam zamiar dodać tam jedną publikację. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_gobo Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Problem, o którym dyskutujecie dotyczy dużej części precelków publicznych. Sam ostatnio mocno się naszukałem, żeby znaleźć wartościowy, na innej domenie i z maksymalnie kilkudniową akceptacją artykułów. Miejmy nadzieję, że niebawem wróci, bo też mam zamiar dodać tam jedną publikację. To zapraszam na moje blogi Bractwo ma co prawda status Autor, ale codziennie wycinam głupoty. Pozdrawiam _gobo Inteligentny Dom | Inteligentny Budynek Fibaro Tomasz Beksiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 A ja muszę cośka pochwalić. Wpis długo oczekiwał na zindeksowane przez G, ale za to już od kilku tygodni siedzi w indeksie. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Będzie moderowany, jednak teraz @Gniotek przejął stery i trochę to trwa. Jeszcze chwilka cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.