danieltr Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Czytam czytam, no i też chyba się dopiszę BMW X6 *M POWER *4.4L *V8 *555KM* Przypominam, że temat to "Auto Marzeń" Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Danieltr - chłop u mnie na wsi ma taką x6 m power garnitury sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Miałem okazję oglądać na żywo Shelby GT 500. Koleś zalał 20l zupy i mocno mu przycisnął... było tylko takie wsss... i pusto w baku No to taka malutka wada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 A moje marzenie to stare dobre Porshe 911 - oklepane, średnio atrakcyjne ale... Ten sam model dopracowywany od 1963 roku. Nic na świecie nie jest idealne ale to auto drogą ewolucji jest najbliższe ideału Jest niemal perfekcyjnym autem sportowym i ludzie już na niego nie wywalają gał jak jedzie ulicą tak jak było to dawniej, dlatego też nie rzuca się w oczy aż tak bardzo Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Widze ze i tak masz mocne furki i mam nadzieje ze jak pojdziesz po bandzie to nie bedziesz tego zalowal (koszty). Moim problemem jest to, że zacząłem od stosunkowo mocnych aut przygodę z motoryzacją i w sumie najsłabszy samochód jaki miałem miał 144km, później krótka przygoda z AR 166 2.5 V6 200KM no i teraz BMW 2.8 i również 200km. Apetyt rośnie w miarę jedzenia, a 850 jest od wielu lat moim marzeniem - kiedy ja je zrealizuję jak nie teraz? Póki nie mam dzieci, żony, itp Intruder: - masz rację co do Porsche, to że temu autu wystarczają drobne liftingi, aby od tylu lat utrzymać się na rynku o czymś świadczy Piękne auta Danieltr: - Bosssssssska Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 A moje marzenie to stare dobre Porshe 911 - oklepane, średnio atrakcyjne ale... Mnie tam ciągnie do jeszcze starszego pojazdu tejże samej marki: 356... Tylko nie mogę określić, które A z tych bliższych marzeń, które mam nadzieję, iż się niedługo spełnią to Trabant 500/600 Kombi... Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Dacia Logan - wypas. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Auto marzeń bardziej dostępne: Mazda rx-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie__ Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Mercedes CLS AMG63 - postawiłbym w salonie, jadł z nim obiady i oglądał telewizję czując jego zapach. To autko jest po prostu śliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Barbie__ a ten kredyt na 40 lat ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.