mwrona Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Moderowany, tematyczny katalog FOTOGRAFIA https://www.fotografia.reklama-internet.com.pl Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 ale ten katalog nie oferuje nic dla potencjalnego człowieka chcącego tam dodać wpis... nie jest nawet zaindeksowany. postaraj się trochę, a dostaniesz trochę stron. Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaluch Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 miły ten katalog. dobrze ze powstają te o fotografii Zapraszam do mojego i czekam na akceptacje wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Wygląda bardzo sympatycznie i tematyka też bardzo na czasie. Szkoda tylko, że na subdomenie i bez linków. Przesłałem już wcześniej wpis, ale dodam więcej. Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Szkoda tylko, że na subdomenie W dodatku adres długi i domena główna "nie fotograficzna". Ale parę stron dodałem Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaluch Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 zobaczymy jak szybka jest moderacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 zobaczymy jak szybka jest moderacja 2 minuty 15 sekund i 53 setne sekundy czyli express Przydało by się tylko powiadamianie na mail. Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Dzięki za wpisy. Staram się moderować przynajmniej raz dziennie, a jeśli mam czas to sprawdzam 2,3 razy. Easydir jest ok, brakuje właśnie powiadamiania via mail (także dla mnie jako administratora), ale może w wolnej chwili dopiszę taki moduł i bedzie nam służył Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.