Rak115 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam. Przedstawiam katalog nad którym ostatnio pracowałem Jarmin.pl A o to poprawki względem moich poprzednich katów: - brak wpisów katalog za katalog. Teraz traktujemy wpis jak darmowy - okienko reklamowe wyświetla wpisy losowo. Co jeszcze zostało: - mapa katalogu (działa, ale muszę ją ładnie ułożyć) - logowanie - mniejsze javascripty. - przycisk 'szukaj' Proszę o wskazówki, uwagi i opinie. Nie posiadam IE6. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z Was napisał jak to wygląda pod tą przeglądarką. Pozdrawiam i zachęcam do dodawania wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 na FF3 pierwsza podkategoria wchodzi na logo (taki układ kaskady się robi w stosunku do poniższych) i niezbyt to czytelne. pozdrawiam Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 ladny sciagnij sobie IE netrenderer zobaczysz jak wyglada pod IE6 Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 IE 6 bym się nie przejmował ... a katalog naprawdę ładny = fajnie się stronę dodawało Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja od dawna się do niego dodaję i byłem strasznie ciekawe jak będzie wyglądał. Widzę, że trzyma poziom pozostałych Twoich katalogów. Pogratulować. Jakbyś miał za dużo wolnego czasu i chciał posiedzieć przy skórkach to się odezwij:) pracy Ci u nas dostatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decerios Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Dość ciekawy regulamin.. Moje katalogi, z wysokim PR, unikalną szatą graficzną i odwiedzalnością 100x większą jak katalog opisywany w tym wątku zostały odrzucone ponieważ "katalog niezgodny z pkt 13 regulaminu", a zaakceptowany został katalog który żyje od 3 dni i unikalnej grafiki nie ma Punkt 13 regulaminu brzmi: "# Przyjmujemy wpisy innych katalogów stron (w tym Presell Page), pod warunkiem, że są one zadbane i wyróżniające się na tle innych (posiadają unikalną i estetyczną szatę graficzną oraz do strony głównej prowadzić musi minimum kilka tysięcy linków). " Niespecjalnie zależy mi na umieszczaniu wpisów w tym katalogu, niemniej jednak skoro autor zasad ustala je tak a nie inaczej to wypada się ich trzymać. Pozdrowienia i powodzenia, Decerios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonystefan Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Zrób trochę porządku, bo w kategorii nurkowanie mamy stronę o: kotach rasowych, bankach hipotecznych i angielskim w Ząbkach Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy. A może interesują Cię działki budowlane Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 nie zgadzam się, że moje katalogi (www.apella.pl i www.seo-city.net) łamią pkt. 13, gdyż grafiki są unikalne, jak i sporo BL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Zrób trochę porządku, bo w kategorii nurkowanie mamy stronę o: kotach rasowych, bankach hipotecznych i angielskim w Ząbkach To są wpisy 'GOLD' i wyświetlają się we wszystkich kategoriach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 To są wpisy 'GOLD' i wyświetlają się we wszystkich kategoriach Ja bym nie ustawiał w ogólnotematycznym katalogu, żeby wpisy gold wyświetlały się w każdej cat i subcat. Wygląda to nieestetycznie zwłaszcza dla internautów, którzy faktycznie czegoś w katalogu szukają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 dzięki za cenną uwagę przemyślę to w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 swieta prawda. sam to u siebie wlasnie tez zmieniam bo sie balagan robi... Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.