gostek_ Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ktos dzis bankrutuje? U mnie bilans raczej dodatni, polecial mi tylko jeden spory serwis, ale to bylo do przewidzenia. Zeszlo pare filtrow Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobiesiu Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 209.85.135.17209.85.135.18 209.85.135.19 209.85.135.44 209.85.135.81 209.85.135.83 209.85.135.84 209.85.135.99 209.85.135.100 209.85.135.101 na tych DC tez sa wyniki z caffeine chyba wprowadzają Te IPki praktycznie nijak się mają do obecności caffeine :-) https://sobiesiu.pl https://tomaszsobiesiak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu-write Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 u mnie wszystkie domeny młodsze niż 2 lata poleciały w dół, natomiast starsze wszystkie w górę, robi się ciekawie... Co najlepsze te spamowane ostro z Aderra i publikera poszły w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSseo Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 u mnie wszystkie domeny młodsze niż 2 lata poleciały w dół, natomiast starsze wszystkie w górę, robi się ciekawie...Co najlepsze te spamowane ostro z Aderra i publikera poszły w górę Na małe hasła może poszły, dlaczego to już wiemy - lepsza indeksacja nowego silnika więc więcej linków załapuje. A ktoś pytał o bankructwo... A to niby czemu ja dziś dostałem prezent na urodziny spóźniony o jeden dzień. Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 U mnie nadal bez większych zmian. Czy to na pewno Caffeine? Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konfidonfi Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 U mnie nadal bez większych zmian. Czy to na pewno Caffeine? właśnie - u mnie tez bez większych zmian; mam pytanie do tych którzy obwieścili już uruchomienie caffeine - czy wyniki w google.pl pokrywają się wam z wynikami na DC, na którym działa - podobno - Caffeine? A czy przynajmniej pozycje waszych stron są porównywalne? czy po prostu dzisiaj niektórym skoczyły strony? większość moich zajmuje w google.pl porównywalne pozycje do tych sprzed tygodnia czy dwóch - natomiast na DC 209.85.225.103 czy 209.85.135.18 różnice są dosyć wyraźne w porównaniu z tymi z google.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yataman Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 U mnie caffeina odpala się, jeśli sprawdzam pozycję z IP serwerów Nazwy.pl. Dla serwerów z Niemiec to raz łączy mnie z nową wersją, a raz ze starą. Co do ręcznego sprawdzania, to już kilka razy złapałem wyniki z caffeiny, ale zazwyczaj są to stare i niezmienione wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMYS Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 mam pytanie do tych którzy obwieścili już uruchomienie caffeine - czy wyniki w google.pl pokrywają się wam z wynikami na DC, na którym działa - podobno - Caffeine? A czy przynajmniej pozycje waszych stron są porównywalne?czy po prostu dzisiaj niektórym skoczyły strony? Te wyniki, które pojawiają się naprzemiennie w google.pl ze starymi wynikami, pokrywają się w 100% z wynikami, które uzyskasz w sposób, który opisałem tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=624189 Tamto DC kiedyś też pokazywało naprzemiennie, ale na chwile obecna pokazuje jedynie nowe wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buggie Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 a Ja chce nowy silnik już ! nie licząc nowo powstałej i pozycjonowanej strony, mam same wzrosty... a na starym silniku to nie wiem co się dzisiaj dzieję, pozycje skaczą jak małpy w lesie - +/- 3 strony Dachy płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konfidonfi Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 mam pytanie do tych którzy obwieścili już uruchomienie caffeine - czy wyniki w google.pl pokrywają się wam z wynikami na DC, na którym działa - podobno - Caffeine? A czy przynajmniej pozycje waszych stron są porównywalne?czy po prostu dzisiaj niektórym skoczyły strony? Te wyniki, które pojawiają się naprzemiennie w google.pl ze starymi wynikami, pokrywają się w 100% z wynikami, które uzyskasz w sposób, który opisałem tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=624189 Tamto DC kiedyś też pokazywało naprzemiennie, ale na chwile obecna pokazuje jedynie nowe wyniki. faktycznie - jak się trochę poklika, to na google.pl w końcu zostaną wygenerowane wyniki identyczne z DC na których działa Caffeine; i jak już przeglądarka "załapie", to przez dłuższy czas - jeśli nie zamkniemy okna/karty - będzie zwracała "kofeinowe" wyniki; ktoś wcześniej napisał, że już ma na stałe, i tylko wyniki z Caffeine, i to mnie zmyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blurppp Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Za to u mnie straszna różnica, dla frazy "cracow airport transfer" nowy motor https://209.85.225.103/search?hl=pl&q=c...port%20transfer ma na 3 miejscu natomiast klasyczny silniczek poza pierwszą 30 aż takie zmiany ??? Nasze podróże Cracow airport transfer Precelek donosiciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 U mnie nadal bez zmian - rezultatów Caffeine w google.pl nie widzę ani na stałe ani losowo. No cóż - może jutro na mnie przyjdzie pora Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compunet Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Wstaję rano i patrzę na pozycje i są MEGA lepsze niż wczoraj na większości stron, lubię nowy engine Podniosły się głównie starsze domeny. Wzrosty są nawet z drugiej-trzeciej strony na pierwsze miejsca, mniam Nowe domeny praktycznie nie drgnęły. Ponad 80% linków na stronach ze wzrostami, to stałe z zaplecza i SWLi, na rotacyjnych nie zauważyłem zmian pozycji, ale może dlatego, że mam ich mało. Polecam: Selly: oprogramowanie sklepu internetowego - 99zł netto/mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSseo Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 No niestety dziś mam póki co stary silnik, wczoraj miałem cały czas nowy. Ale raczej nie ma się co martwić - to znak, że wprowadzają. Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Na pewno zmiany nadchodzą wczoraj praktycznie cały wieczór miałem nowe wyniki, dzisiaj zauważyłem, że monitoring do pozycji też złapał parę wyników z nowego silnika. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.