neon103 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 # Poszuka.net # Mocuj.net # Wyhaczone.net # Dodasz.net # Wylinka.com # Nalinku.net # Nalinkuj.com # Podlinkuj.net # Umocnij.com # Wydumany.com Polecam Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 https://www.polinkuj.net/ - nie działa edit: a no bo był na początku błąd bez czytania adresów włączyłem wszystkie naraz ... już jest OK. Strasznie ich dużo ale 1 stronkę zdołałem wszędzie dodać Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Bo jest podlinkuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Każdy na innym IP. Więcej moich katalogów na https://swl.neonex.pl Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ja już nie nadążam dodawać Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Każdy na innym IP ale w whois te same wpisy Myślisz że google nie umie odpytać whois ? Oczywiście ma to znaczenie jakbys przelinkowywał miedzy tymi katalogami. Ale jeśli nie to po co ta zabawa z różnymi IP ? Ale tak poza tym podobają mi sie te Twoje katalogi Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jak dobrze że neon jest tak blisko nas Szacun za ogarnięcie takiej ilości katalogów Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Bardzo dziękuję za przydatne katalogi. Chcę jednak zwrócić uwagę na pewną wadę, a mianowicie ogromne podobieństwo wszystkich katalogów, w tym szczególnie identyczna struktura kategorii i ogromna ilość dokładnie tych samych wpisów, co może zostać negatywnie odebrane przez Google. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Mocuj.net - nie działa szukajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Coś kiepsko z moderacją - oczekuje po ponad 100 wpisów w każdym katalogu i od kilku dni żaden nie został zatwierdzony! Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Moderacja będzie dzisiaj... Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A sie dodam nie ma co. LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Dobre duszki chorowały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Dobre duszki chorowały Jakby wyzdrowiały to mogą pomoderować Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wyzdrowiały i znowu moderują Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.