Skocz do zawartości

G dla wystukiwania

ni

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiscie chodzi o Adsense dla wyszukiwania taki zart :yahoo:

Witam, mam pytanie dosc nie dawno (~1,5 miecha temu) zarejestrowalem sie w adsense i nie wiedzac ze aby moc wstawic u siebie wyszukiwarke gogle (adsense dla wyszukiwania) trzeba zaznaczyc pewna opcje przy rejestracji(a ja tego nie zrobilem) i klopot w tym ze chcialbym teraz taka rzecz miec u siebie (wyszukiwarke) tylko nie wiem jak to mialbym zrobic, moze mam napiasc do google ale czy to cos da??!! bardzo bym prosil o rzetelna odpowiedz.

Oraz mam jeszcze takie pytanko dlaczego w Adsense jak daje Raport i dane skumulowane mam mniej kasy niz jak daje raport z poszczegulnych kanalow?!. Ktora to rzeczywsta kwota na moim koncie.

Pozdrawiam

ni

AdsenseLab A ja mam takie pytanie jaki jest % twoich zarobkow z wyszukiwania a jaki z "normalnych reklam G" o ile mozna cos takiego ujawniac pozdr

79272[/snapback]

Własciwie nie korzystam smile.gif

Ostatnio wrzucilem sobie na moja stronke o AdSense (link w podpisie) ale jak narazie chyba kazdy omija(zreszta nie dziwie sie smile.gif ).

:spam:

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności