nuser Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zarejestrowałem się w onetkontekście i pewnego pięknego dnia wreszcie zaczęły się wyświetlać reklamy, bo przypadkowo spróbowałem użyć bannera innego niż 750x100. Okazło się, że w tym najszerszym (750x100) właśnie reklamy się (niewiadomo czemu) nie wyświetlały. Poustawiałem więc na kilku stronach 730x100 i wszystko było OK, do teraz. Dziś usunęli w ogóle ten typ jednostki reklamowej (730x100) - no i w kilku serwisach poznikały mi reklamy (bo tylko tego używałem). Oczywiście o niczym wcześniej mailem nie zostałem poinformowany. Zresztą na mojego maila nie odpowiedzieli od dwóch tygodni. Co za niepoważna firma! W dodatku przygotowałem stronę na szerokość 740, więc banner 730x100 mi pasował, a ten większy - już nie. Kto zresztą wie, czy on wreszcie działa? BTW dla tych, którzy się nie zapisali: mankamentów sporo, w tym dość niefortunna umowa i baaardzo dużo niedoróbek technicznych, system jest po prostu niedopracowany. A zarobki taki sobie, mam zawsze około 5-6 gr za klik. Nie mam szczęścia do tego wszystkiego. Konto w AS mi zablokowali, nie z mojej winy, i nawet nie raczyli odpowiedzieć na maila z pytaniem, czemu tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuser Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dodam jeszcze, że właśnie sprawdziłem, jak działa 750x100 - działa, chociaż reklamy mają w nim w rzeczywistości szerokość 720 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a moze po prostu nie maja chetnych na reklamy w tych rozmiarach Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Pewno lepiej z nich nie korzystac Bo jak znam onet to bedzie z nimi problem za problemem. Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuser Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a moze po prostu nie maja chetnych na reklamy w tych rozmiarach 79398[/snapback] Przecież to są reklamy tekstowe, reklamodawca chyba nie wybiera rozmiaru pola, w ktorym pojawi sie jego reklama. A nawet gdyby - w ciagu minuty znikneloby kilkudziesieciu chetnych, ktorych reklamy sie u mnie wyswietlaly? BTW: jak dotad, oprocz swoich stron, zauwazylem tylko jedna z reklamami onetu: https://rss.mrok.org/. Moze znacie jeszcze jakies, bo chcialbym sie przyjrze jak to sie wyswietlac w innych rozmiarach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Na razie nawet niezle to wyglada i nie ma info ze to reklamy onetu To jest ok. Przekanamy sie za jakis czas jak z platnosciami, cenami za klika i zlosliwym naklikiwaniem. Jesli poradza sobie lepiej z tym od G moga zdobyc przewage. Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Na razie nawet niezle to wyglada i nie ma info ze to reklamy onetu To jest ok. 79769[/snapback] Jest..tylko kolor informacji = kolor tla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWPI Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 ten cały onet kontekst to jakis shit - zatejestrowalem sie 2 tygodnie temu. I nadal po wklejeniu kodu slotów wyswietla mi tylko białe pola bez żadnych reklam. Oczywiście onetkontekst - kontakt milczy jak grób - żadnej odpowiedzi na jakiekolwiek pytanie - odsyłam do googli lub innych ... pozdrawiam. site admin KWPI https://forum.koronowo.glt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtek Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ja również zarejestrowałem się 2-3 tygodnie temu, napisałem maila do nich i oczywiście do dziś żadnej odpowiedzi... Niepoważna firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Nie lamentować, tylko zabierać zabawki z lamowatego Onetu, od niechcenia pokazując wysunięty środkowy palec. Nie chcą byście zarabiali dla nich kasę? To nie. Proste. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelcyn Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Narzekacie wszędzie na ten OK, więc może to was zainteresuje: Dzień DobryUsunięcie Pańskich danych osobowych z bazy danych Onet Kontekst będzie możliwe po przesłaniu do nas pisemnej prośby następującej treści: Ja, niżej podpisany [imię i Nazwisko], w związku z przysługującymi mi uprawnieniami wynikającymi z Ustawy o Ochronie Danych Osobowych, proszę o usunięcie moich danych osobowych podanych firmie Onet.pl w trakcie prowadzenia negocjacji w związku z serwisem Kontekst. Prośbę tą należy przesłać na adres: Onet.pl SA Ul. Starowiślna 48 31-035 Kraków Pozdrawiamy i zapraszamy Redakcja Serwisu OnetKontekst https://kontekst.onet.pl Darmowe programy | Forum dla programistów i webmasterów | Wypłacalne programy partnerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POCZYTAJMITATO.PL Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ja mam reklamy Onetu na swoich stronach i dzialaja. Na mojego e-maila odpowiadaja najpozniej po kilku godzinach. Ja nie mam z nimi problemu. Moja strona to dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redbeard Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja mam reklamy Onetu na swoich stronach i dzialaja. Na mojego e-maila odpowiadaja najpozniej po kilku godzinach. Ja nie mam z nimi problemu. Moja strona to dla dzieci za to AdSense moze ci niedlugo przestac dzialac. Przeczytaj jeszcze raz regulamin. pozdr - r. --------- Wikidot.com - Wiki dla każdego, czyli darmowy hosting openlabs.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nic tylko czekac na alternatywy. Teraz jest AdKontekst moze za jakis czas sie pojawi Yahoo Wiec bedzie ciekawiej. Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilny Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nic tylko czekac na alternatywy. Teraz jest AdKontekst moze za jakis czas sie pojawi Yahoo Wiec bedzie ciekawiej. Myślę, że na YPN nie ma żadnej nadziei - Yahoo leje na Polske !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.