Lukassz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam W celu zwiększenia pg, pododawałem stronę do dużej ilości katalogów między innymi za pomocą programu Sprytne Katalogowanie katalogi miały pg od 2 do 3. Dodałem stronę również do systemu wymiany linków. Wszystkie te operacje zrobiłem przeszło niż miesiąc temu, a strona dalej ma pg 0. Co jest nie tak? Pozdrawiam i proszę o rady. Transport Ciężarowy | Kwiaciarnia Agawa, kwiaty na zamówienie | Naprawa RTV, plazmy, monitoring, telewizja na kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wskaźniki informujący o Page Ranku aktualizowany jest co jakiś czas, poza tym to przydałoby się zdobyć co nieco porządnych, mocniejszych linków. ...chyba nie zainstalowałeś swla na swojej podstawowej stronie? ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 czekaj na update pr Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckySpamer Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A ile juz czekasz? Jak w ciagu 2-3 miesiecy nic sie nie bedzie dziać, to dopiero wtedy zacznij sie martwic Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku. Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukassz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 poza tym to przydałoby się zdobyć co nieco porządnych, mocniejszych linków....chyba nie zainstalowałeś swla na swojej podstawowej stronie? skąd mam je zdobyć? o co chodzi z swla? Transport Ciężarowy | Kwiaciarnia Agawa, kwiaty na zamówienie | Naprawa RTV, plazmy, monitoring, telewizja na kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Damek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jak będzie update PR to na forum będzie o tym głośno, trudno przeoczyć. Szukaj linków kolejne katalogi ,precle inne strony tematyczne wymiana, własne strony zaplecza. A SWL-a zainstalować na Swojej stronie (dostajesz za to punkty) , czy po prostu z SWL-a dodałeś linki prowadzące do Twojej strony. TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce. KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy. NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 o co chodzi z swla? SWL - system wymiany linków (bo napisałeś że dodałeś stronę do systemu wymiany linków) ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Lukassz - jeśli dobrze rozumiem, to jesteś początkujący w tematach,o których jest to forum. Jeśli chcesz być spokojny, że Twoje wpisywanie do katalogów daje jakieś efekty, to najpierw sprawdź np. na yahoo, ile linków prowadzi do Twojej strony. Po miesiącu wpisywania powinny pojawić się już jakieś linki. Jeśli to zupełnie nowa strona, to nie szalej z ilością dodawanych dziennie wpisów do katalogów. Jeśli to zupełnie nowa strona, to używanie systemu wymiany linków jest nieco ryzykowne. Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja ostatnio słyszałem opinie, że stosowanie SWL może wiązać się nawet z nałożeniem filtra na stronę przez Google m.in. dlatego, że linki z SWL są mało wartościowe, nienaturalne. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buhabuha Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 pr aktualizuje się raz na kwartał mniej - więcej. i powiem Ci, że mam parę stron w ogóle nie linkowanych (katalogami lub swl) tylko z naturalnym indexowaniem googla, yahoo itd oraz naturalnymi linkami. i mają pr=3/4. katalogowanie - jakoś wpłynie na pr pewnie ale najważniejsza będzie ocena robota czy masz wartościową stronę, unikalną treść etc. katalogowania używaj raczej jako pierwszego etapu budowania linków pozycjonujących na frazy. a swla - jeśli to nowa domena, nowy sajt, to chwilowo pomiń !!! bo możesz faktycznie zarobić filtra. zobacz sobie na wspomnianym yahoo - https://siteexplorer.search.yahoo.com/ ile masz inlinks. albo też w narzędziach dla webmasterów g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A może po prostu napisz pismo do google. Wzór masz tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=87166 A tak na poważeni, po co Ci PR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ja bym tak bardzo pagerankiem sie nie przejmował. Mam stronke, która dla wielu ciekawych fraz jest numer 1 i to od kilku lat. Przez cały czas miała PR=0 i w niczym to jej nie przeszkadzało. Teraz dopiero dostałem 1. Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ale wiesz, potencjalnego reklamodawcy (czy raczej "linkodawcy") guzik obchodzi czy twoja strona jest na pierwszym miejscu na frazę xxxxx, dla niego liczy się PR niestety... Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 NO właśnie nie. Pokazałem mu statystyki, poklikał, posprawdzał sobie i wykupił reklamę. PR ma natomiast znaczenie, jeśli mamy dużo podstron. Przy małym PR niewiele podstron bierze. Jak miałem PR=0 to nie mogłem wyjść ponad 200 stron w indeksie. Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Same katalogi pr ci nie dadza;) dodajac do katalogu tworzysz nowa podstrone nawet nie zaindekswana bez pagerank:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.