Rafcio Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam, Jestem w trakcie składania tekstów na moje mini zaplecze hobbystyczne, ale potrzebuje pomocy ponieważ linki będę chciał umieszczać w tekście na stronie głównej i otóż nie wiem czy musi być tylko jeden link do jednej stronki czy może być więcej linków na różne strony. Proszę o pomoc. Pozycjonowanie Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
360photo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam,Jestem w trakcie składania tekstów na moje mini zaplecze hobbystyczne, ale potrzebuje pomocy ponieważ linki będę chciał umieszczać w tekście na stronie głównej i otóż nie wiem czy musi być tylko jeden link do jednej stronki czy może być więcej linków na różne strony. Proszę o pomoc. tylko ze strony głównej . w tekście warto dawać 1-2 linki lub dłuzsze teksty w tedy trochę wiecej , ale rózne anchory i różne podstrony w linkopwanej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam,Jestem w trakcie składania tekstów na moje mini zaplecze hobbystyczne, ale potrzebuje pomocy ponieważ linki będę chciał umieszczać w tekście na stronie głównej i otóż nie wiem czy musi być tylko jeden link do jednej stronki czy może być więcej linków na różne strony. Proszę o pomoc. tylko ze strony głównej . w tekście warto dawać 1-2 linki lub dłuzsze teksty w tedy trochę wiecej , ale rózne anchory i różne podstrony w linkopwanej stronie Dziękuje ci bardzo za pomoc. Pozycjonowanie Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszgadz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 I jak zaczynasz linkowanie to pamiętaj żeby nie przesadzić z ilością linków na dzień. Optymalnie 3-5 na dzień wystarczy. PO 3-4 tygodniach zwiększ o 2-3 linki na dzień. I stale wzmacniaj strony zapleczowe. Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k kontakt PW lub tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ale do stopki już żadnych linków nie dawać? tylko w tekście na stronie głównej tak? Pozycjonowanie Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszgadz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Linki w stopkach są słabo oceniane przez google a jak ich jest dużo to nawet bardzo małą mają wartość. Wplataj linki w tekście na stronie głównej oraz na podstronach z częstotliwością jaką podałem wyżej. Tzn. Jak dasz dzisiaj 3 na głównej stronie to jutro daj kolejne 3 na podstronie i tak dalej. Link powinien mieć postać frazy na która pozycjonujesz a raczej kilku fraz bo jak będziesz tylko na jedną pozycjonował to będzie wyglądało za nie naturalne i możesz dostać filtr lub bana. Zaplecze powinno się składać z kilku stron i więcej, nie tylko z jednej. A strony powinny być na innych serwerach żeby nie było powiązania nr ip. Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k kontakt PW lub tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dziękuje ci bardzo za pomoc. Pozycjonowanie Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witgo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 360photo , a dlaczego tylko ze strony głównej? Powiedzmy ze mam stronke zapleczowa i na kazdej jej podstronie jakis artykul. Nie moge dawac linkow w roznych artykulach, czyli na roznych podstronach? To co w przypadku wordpressow? A jesli chodzi o wzmacnianie zaplecza to jesli robie zaplecze z stronek z kilkoma podstronami to wzmacniac tylko strone glowna czy te podstrony z art. tez? Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
360photo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 360photo , a dlaczego tylko ze strony głównej? Powiedzmy ze mam stronke zapleczowa i na kazdej jej podstronie jakis artykul. Nie moge dawac linkow w roznych artykulach, czyli na roznych podstronach? To co w przypadku wordpressow?A jesli chodzi o wzmacnianie zaplecza to jesli robie zaplecze z stronek z kilkoma podstronami to wzmacniac tylko strone glowna czy te podstrony z art. tez? Sorki , znak zapytania mi wcieło , co do tej strony głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszgadz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Możesz dodawać na wielu podstronach a nawet powinieneś. A wzmacniać podstrony też należy bo wzmacnia to siłę linków. Tak samo jak dodajesz wpisy do katalogów i precli to podstronę z wpisem dobrze jest podlinkować, wtedy wzmacnia się nasz wpis. Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k kontakt PW lub tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witgo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzięki a jak podstrony podlinkowac? tez do katalogow? czy SWL-e ? a przy okazji, addera na forum nie polecacie. to czym warto katalogowac? oczywiscie procz opcji recznej Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszgadz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 No adder jest strasznie mało wydajny, przynajmniej jak dla mnie a teraz jeszcze w 7 ograniczenie do 30 stron to już w ogóle. Używam addera bo mam 6, ale drugi raz bym nie kupił za to do katalogowania półautomat https://www.sprytnekatalogowanie.com/ A Swl jak kto woli i jak kto potrafi A i katalogowanie nie podklinujesz wpisów bo jak? Jak już to preclami. Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k kontakt PW lub tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witgo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 autor addera chyba myslal ze ktos bedzie chcial kupic 2 lub wiecej licencji na program ;p ale w tej cenie to raczej mało mozliwe... Dzieki za link do tego programu. Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screw Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Linki w stopkach są słabo oceniane przez google Na jakiej podstawie tak sądzisz? Biuro Rachunkowe Nowy Sącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszgadz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Na podstawie swoich i wielu innych doświadczonych w temacie. Od dawna wiadomo, że im wyżej na stronie znajduje się link tym lepiej, podobnie jest ze znacznikami h1-h6 oraz słowami kluczowymi. A linki w stopkach są coraz częściej linkami kupowanymi przeważnie na allegro a wiadomo, że google z tym walczy. Co innego z linkami wewnętrznymi one sprzyjają nawigacji itp. Ale co innego z linkami do innych stron. Mylę się ? Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k kontakt PW lub tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.