protus Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Myślałem o porze wakacyjnej. Trzeba dobrać taki termin żeby każdemu pasował chociaż z tym pewnie będzie ciężko. 400km to już sporo... Ale są pokoje do wynajęcia, jest gdzie wędkować, jeść, pić pogadać i wypoczywać więc myślę, że można tam ciekawie spędzić weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 kurna ale z tego rancza zero fotek zęboli czy okonia Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 W stawach można złowić karpia, amura, pstrąga, karasia, okonia, jesiotra, szczupaka, suma. Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Z własnego doświadczenia wiem, że takie okonie stawowe są dość małe. Do piwa lepsza gruntówka 400km to już sporo... Jeżeli to będzie sprawiedliwa opcja, to jestem za. Choć wolę bliżej nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Z własnego doświadczenia wiem, że takie okonie stawowe są dość małe. Do piwa lepsza gruntówka Zgadzam się Jeżeli to będzie sprawiedliwa opcja, to jestem za. Choć wolę bliżej Jeśli masz jakąś inną propozycję to nie widzę problemów, na razie wszystko jest w fazie poszukiwań. Ja swoje propozycje mam wyłącznie z Google'a, nie byłem tam nigdy, nikt mi ich też nie polecał. Trzeba znaleźć jakieś optymalne miejsce, np. jak każdy z chętnych będzie miał od 200 do 400km do miejscówki to będzie sprawiedliwa opcja, heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 łowienie w stawach to jak polowanie w zoo Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie wiem czy jest zoo w Gdańsku. Jak jest, to czekam na filmik: "zabił gołymi rękami lwa w klatce" E: Wyprawa w "dzicz" raczej odpada. Taki rekreacyjny wypad mi bardziej pasuje. I rybka pewna i do lodówki blisko nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Koledzy co tu taka cisza? Wszyscy moczą kija? W temacie o nowym pingwinie ujawniło się trochę pozycjonerów - wędkarzy więc może ekipa się powiększy i czas podjąć konkretne kroki odnośnie naszego wspólnego wypadu? Jako termin planuję drugą połowę sierpnia, trochę odległy ale przynajmniej byłby czas na ustalenie wszystkiego na spokojnie, no i moja narzeczona w tych okolicach będzie mieć urlop więc byłaby ze mną jako osoba towarzysząca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Gdyby było mało chętnych, można zorganizować szkolenie z wędkarstwa dla początkujących No to czekam na konkrety. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Heh, na szkolenia jest "branie" ostatnio A może sam masz jakiś pomysł gdzie zorganizować taki wypad? Bo ja tutaj nie chcę wyjść na jakiegoś organizatora, po prostu pomysłodawcę I żeby to jakoś wspólnie ustalić najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.