FiKaS Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 nadal nie wyjaśniona kwestia jest seoparty 2k10... Cesarka czy cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derka Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Ja właśnie wędkuję w świętokrzyskim . Kartę mam ale na takim łowisku specjalnym chętnie posiedzę z kijem. Także jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Na razie 4 osoby chętne, nikt więcej ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja naliczyłem 5 ze mną. Tylko ja się pisze na koniec czerwca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 DUMP, Jak z tymi rybkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tez jestem za i się piszę na taki wypad na ryby dawniej sporo łowiłem teraz z braku czasu sporadycznie ale na nocne łowienie jak najbardziej tylko nie wiem czy dam radę pod koniec czerwca:( a może pierwszy weekend lipca??? Przecież jak ma być to prywatne łowisko to nie jest potrzebna karta wędkarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zależnie od regionu też bym się pisał. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 3 lata minęły od mojego pomysłu i nie doszło do realizacji :/ Trzeba się za to wziąć konkretnie. Kto chętny na wypad na jakieś łowisko specjalne w wakacje tego roku? Mile widziane także propozycje dokąd można jechać. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 O! Przegapiłem temat. Moje kije leżą i się kurzą Jestem za nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek1970 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Gdzieś niedaleko koło Wrocka byłbym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Darek, a jest tam jakaś ciekawa miejscówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Centrum Gdańska - Motława - Grudzień zeszłego roku Dokładnie na tym odcinku - https://goo.gl/maps/mVJGt Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Beerbant, przydałby się ktoś od fotografii kulinarnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Beerbant, przydałby się ktoś od fotografii kulinarnej W to nie wątpię ale na razie niestety sytuacja osobista uniemożliwia mi snucie "planów wypadowych" niestety dłużej niż na jeden dzień tyłka nie ruszę ale jak się wszystko skończy dobrze to z chęcią sobie pobiczuje wodę w większym gronie Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 widzę że temat odżył - jeśli ktoś jest z woj. świętokrzyskiego to chętnie bym się spotkał nad wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.