vader1706 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam. Mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże, bo pytałem już chyba wszędzie. Chodzi o to, że gdy zrobiłem badania lekarskie na prawko, otrzymałem dwa druczki, jeden dla Szkoły Nauki Jazdy, który tam zaniosłem a drugi dla mnie, niedługo będę miał egzamin państwowy i wyczytałem na stronie WORD-a że wymaganym dokumentem jest druczek z badaniami. I teraz nie wiem, czy mogę im dać ten, który ma mój instruktor, czy też chodzi im o ten egzemplarz, który zgubiłem Jeżeli o ten drugi, to co w takiej sytuacji mam zrobić? Proszę pomóżcie... Artykuły, precle, projekty do syroplive.com i safiro.eu SZYBKO,TANIO I SOLIDNIE! Przepisywanie tekstów, rękopisów, skanów dokumentów. kontakt: artykulyiprecle@interia.pl gg 15820309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jesteś juz zapisany na egzamin? Ja na egzamin poszedłem jedynie z dowodem osobistym. Było to jakiś rok temu więc mogło się pozmieniać. Nie pamiętam ile druczków dostarczałem do szkoły jazdy bo możliwe że oni to za mnie załatwili. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader1706 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jesteś juz zapisany na egzamin? Ja na egzamin poszedłem jedynie z dowodem osobistym. Było to jakiś rok temu więc mogło się pozmieniać. Nie pamiętam ile druczków dostarczałem do szkoły jazdy bo możliwe że oni to za mnie załatwili. nie,jeszcze nie jestem zapisany,ale to kwestia kilku dni... Artykuły, precle, projekty do syroplive.com i safiro.eu SZYBKO,TANIO I SOLIDNIE! Przepisywanie tekstów, rękopisów, skanów dokumentów. kontakt: artykulyiprecle@interia.pl gg 15820309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Lap za telefon i pytaj u zrodla.. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Tak jak @gostek napisal:) najlepiej isc albo zadzwonic do szkoly jazdy i oni ci powiedza napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Nie do szkoły jazdy tylko do WORDu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Szkoła jazdy jak umawia egzamin dostarcza swój druczek , czyli ten który im dałeś Sam na egzamin musisz iść tyko z dowodem, przynajmniej było tak 7 miesięcy temu . Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader1706 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Szkoła jazdy jak umawia egzamin dostarcza swój druczek , czyli ten który im dałeśSam na egzamin musisz iść tyko z dowodem, przynajmniej było tak 7 miesięcy temu . no niby tak, ale w takim razie po co mi drugi druczek? na pamiątkę? w WORD-zie pytałem, otrzymałem bardzo wyczerpującą odpowiedź: Musi Pan mieć oryginał orzeczenia lekarskiego. I to wszystko. Tylko że jeden oryginał ma szkoła jazdy a drugi zgubił się. Artykuły, precle, projekty do syroplive.com i safiro.eu SZYBKO,TANIO I SOLIDNIE! Przepisywanie tekstów, rękopisów, skanów dokumentów. kontakt: artykulyiprecle@interia.pl gg 15820309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.