Tomahawk Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam! Szukałem w google jakiegoś sprzętu do wkładania w ucho żeby nic nie słyszeć... Ale nic nie znalazłem. Czy znacie jakieś produkty/sposoby żeby sobie wtedy kiedy się chce zatkać uszy i nic nie słyszeć? Przydało by mi się takie coś bo w dzień nie idzie pracować a w nocy nie idzie spać... W sylwester to już w ogóle ani spania ani pracy. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jak wysokie czestotliwosci to dosyc łatwo - zatyczki chyba, albo dobre nauszne słuchawki i odpowiednia muzyka. Jak niskie to ciezko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 stopery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Tu masz taniej, a ja polecam te. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 W sylwester to już w ogóle ani spania ani pracy. O to chodzi Dobrze wysuszony i odpowiednio blisko odpalon"achtung", i nie będziesz nic słyszeć przez najbliższe pare dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 No właśnie... czegoś takiego jak stopery szukałem. Powiedzcie które lepsze? Te z gąbki, jednorazowe czy może te wielorazowe z gumy? Nie chodzi mi o żadne tłumienie/filtracje częstotliwości tylko żeby nic nie słyszeć akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 te gąbki to wypadają z uszu, bądź nie trzymają się dobrze, https://allegro.pl/item855255838_wysokiej_j..._uszu_uvex.html Te raczej tak samo nie wyciszą Ci maksymalnie, raczej bym Ci proponował takie hełmofony co mają na budowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Stopery i inne tego typu zakładane akcesoria nie zagwarantują Ci ciszy, a jedynie mniej lub bardziej wytłumią hałas otoczenia. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 No ale lepiej wycisza niż palce włożone w uszy? akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Idź lepiej do jakiegoś sklepu BHP tam stopery są za grosze (na allegro przepłacisz i to sporo), kupisz kilka różnych i sobie porównasz Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 W sylwester to już w ogóle ani spania ani pracy. Bo sylwester nie jest ani do pracowania, a juz napewno nie do spania. Idz zaszalej wypij kilka glebszych i zasniesz bez zadnych stoperow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screw Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 W każdej(chyba) aptece można kupić stopery. Te z gąbki są do kitu, lepsze te z materiału podobnego do plasteliny... Biuro Rachunkowe Nowy Sącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jak masz wybór między różnymi markami, to kupuj z 3M. Sprawdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.