netvalue Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Hej Czy i Wy drodzy notujecie spadki w statystykach odwiedzin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 wrecz przeciwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zależy od tematyki, strony biznesowo-usługowe raczej polecą, natomiast rozrywkowe powinny iść w górę. U mnie bez zmian, a nawet +1-2k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 No w branzy rozrywkowej to tylko wzrosty na swieta sa Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wszystkie strony moich klientów i moje nawet do kilkunastu procent na minusie. Jedynie serwisy z elektronicznymi kartkami, przepisami kulinarnymi, gotowymi życzeniami itp. odnotowują ogromny wzrost odwiedzin (nawet kilkaset procent)! Jak widać, zawsze opłaca się mieć w swoim arsenale podobne witrny, żeby zrównoważyć straty i nie odczuć negatywnych skutków świąt. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matematyk Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Minus, minus i minus. Jedna strona zgubiła mi w grudniu ok 25% dzienie, tematyka typowo nieświąteczna (praca, kredyty). Gdzies od 15-16.XII nagle spadło, myślałem że to przez personalizacje ale analiza poprzednich lat dała odpowiedź. Trzeba ratować się spam-życzeniami świątecznymi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 u mnie większość do góry, tylko poszczególne frazy lekki spadek Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurak Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 U mnie norma: jedne w górę inne w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matematyk Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 No i fajnie, tylko jaka tematyka nie napisaliscie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perplexus Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 okres świąteczny nie musi być bezużyteczny mając stronki rozrywkowe można liczyć mamone e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richti007 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 moje portaliki rozrywkowe przygotowały dla mnie odpukać naprawdę miły prezent na Święta. Zwykłe strony firmowe zanotowały jednak spadki. Równowaga została więc zachowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.