Mion Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Poznań w śniegu - 13:50 A jak tam z zimą i śniegiem w innych miastach Polski ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Kraków pod względem śniegu wygląda dokładnie tak samo Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 wawa sparalizowana ja dzisiaj do pracy jechalem niecale 2 godziny - zazwyczaj 15 min starcza - odleglosc okolo 10 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Częstochowa zasypana ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ojjj ten śnieg, godzinę czasu musiałem podwórko odśnieżać :/ Ale do lata z każdym dniem coraz bliżej Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Kartuzy też białe - przynajmniej kontrolę trakcji przetestowałem Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Katowice i okolice podobnie albo nawet "ciut" gorzej. Ale np. wczoraj do Katowic od mojej strony był dość spory korek, nawet myślałem - że jakaś stłuczka była czy coś... a tu tak po prostu się samo zrobiło. A śniegu było malutko. Dziś śniegu dużo więcej, ale praktycznie bez korków - chyba nie tylko w przenośni - bo wydaje mi się, że Ci co wczoraj blokowali, jadąc ekspresówką 30km/h dziś zostali w domach lub przesiedli się na KZK GOP i od razu bylo lepiej mimo gorszych warunków. https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Świętokrzyskie zasypane pięknie żeby się do świat trzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie wiem jak w Kartuzach ale w Kościerzynie śniegu jest tyle co kot napłakał ledwo biało Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 mrbox: o której części miasta mówisz? W centrum ciepło (od spalin) ale sypie... a to co się dzieje ~Wola Duchacka/Piaski/Kurdwanów to już lepiej nie mówić Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zimno, popaduje, droga do pracy nie posypana Bydgoszcz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Jak rano szedłem na uczelnię, a później do pracy, to okolice Kleparza lekko przysypane, na Reymonta też biało, a Błonia to w ogóle jedna biała plama Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Od wczoraj wieczora we Wrocławiu ciągle pada... (z małymi przerwami, ale pada...) Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Trzeba się cieszyć dziś, bo jutro już nie będzie padać z tego co widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcieh Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 wrocław bardzo podobny, ok 10:30 było nieco więcej śniegu i oczywiście miasto porusza się trzy razy wolniej masaż biurowy albo wellness dla firmwiercenie w betonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.