boddah Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam Kolega Mastercobra pokazał, że można zakładać dziesiątki tematów, to mam nadzieję, że mój jedynak nikogo nie obrazi Otóż w czym rzecz - mam do wykorzystania bazę kilkuset artykułów (ich tematyka nie jest zbieżna z tematyką strony pozycjonowanej, więc zaplecze tematyczne nie wchodzi w grę), które chce wykorzystać pod zaplecze na SWL. Gdzie najlepiej rozpocząć swoją przygodę z SWL i który system najmniej naraża na bana od G ? Raczej interesują mnie systemy rotacyjne, którymi bym mógł dopalać wpisy w katalogach/preclach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jeżeli tak jak mówisz chcesz dopalać tylko wpisy i precle z SWL to nie masz się co obawiać o filtr czy też ban, gdyż wtedy nie dopalasz strony pozycjonującej bezpośrednio. Wybierz albo e-weblinka albo gotlinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Skoro masz dużą bazę do wykorzystania i chcesz to wykorzystać na SWLe to spróbuj we wszystkich. Po jakimś czasie sam się dowiesz w którym "Ci najlepiej". Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Przygodę Najlepiej wcale.... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksanban Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 ja mam awersję do wszystkich rotacyjnych bo to jest cofanie się w rozwoju, kiedyś może i były skuteczne, a teraz taka moda, wmawia się ludziom że to niby dobre a jedyną intencją głoszących takie słowa jest chęć dorobienia się na sprzedaży mało wartych punktów ksanban.wordpress.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Najlepiej nigdy nie zaczynać, ale ... jak już chcesz zaczynać to zacznij od przewertowania tematów z działu: Systemy Wymiany Linków, jest tego trochę, ale nikt za Ciebie tego nie zrobi. Jak to przeczytasz zdecyduj, który Ci bedzie odpowiadał. Ktory system najmniej naraża na bana? Ten, ktorego nie stosujesz - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ktory system najmniej naraża na bana? Ten, ktorego nie stosujesz HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jeśli wartościowe strony to statlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creator Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 ...Gdzie najlepiej rozpocząć swoją przygodę z SWL i który system najmniej naraża na bana od G ?Raczej interesują mnie systemy rotacyjne, którymi bym mógł dopalać wpisy w katalogach/preclach. przygode zacznij od https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=62 Jak interesuja cie rotacyjne to polecam e-weblink.com, prowadzi w ostatnim rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boddah Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Chętnie bym nie bawił się w SWL-e, ale widząc jaki procent moich wpisów do katalogów został zaindeksowanych przez google nie mam chyba innego wyjścia. Chyba, że poprzednicy zdradzą jak sobie z tym radzą bez pomocy SWL ? Jeszcze dwa pytanka : Punkty z systemów stałych najlepiej wykorzystywac do pozycjonowania wartościowego zaplecza, czy nawet do strony docelowej ? Czy umieszczenie na w miarę wartościowej stronie stałego SWL jest mniej ryzykowne niż rotacyjnego? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 ....Jeszcze dwa pytanka : Punkty z systemów stałych najlepiej wykorzystywac do pozycjonowania wartościowego zaplecza, czy nawet do strony docelowej ? ... do tego i tego Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jeśli wartościowe strony to statlink Podpisuje sie pod wypowiedzia lords'a. Do pozycjonowania wartosciowych stron IMO najlepiej nadaje sie Statlink. Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.