M_K_S Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jest to unikat w pełnym słowie tego znaczenia a to się ceni. Miód na moje uszy. Raka zapewne też. Zwłaszcza, że mi Twoje katalogi też się graficznie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ilgesu na bym na Twoim miejscu tyle nie pił bo pogubić się w takim kacie to aż wstyd przecież tam jest wszystko, duże, wyraźne i z "kierunkowskazami"... Może właśnie dlatego, że takie duże, normalnie mnie to przytłacza z alkoholem masz racje, pomyliły mi się przysłowia. Bo to piwo z rana jak śmietana, a na kaca jest powietrze z materaca... a ja na kaca piwo i widzisz co się dzieje z ludźmi. @M_K_S - musisz mnie wynająć do moderacji żony w takim razie Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brecol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Katalog bardzo przejrzysty i czytelny. Wszystko duże, wyłożone na tacy A skoro promocja, to się poczęstowałem Pio7 i Pio8 Materiały ortodontyczne, stomatologiczne - m.in. Ligatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jest to unikat w pełnym słowie tego znaczenia a to się ceni. Miód na moje uszy. Raka zapewne też. Zwłaszcza, że mi Twoje katalogi też się graficznie podobają. Pewnie, że cieszy Chcę podziękować wszystkim za dotychczasowe opinie i sugestie, które pozwalają się dalej rozwijać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 To ja się doczepię... vadilacji XHTML nie przechodzi Ale przyznać muszę również, że katalog ładnie się prezentuje. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Faktycznie, dzięki za zgłoszenie. Postaram się to naprawić jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 @brecol - na zdrowie;) @Rak - rozwijaj się rozwijaj... bo legenda już w drodze. @Mar - dzięki za dodanie do listy VIP. Nie wiem jak ludzie ją traktują ale ja się jaram strasznie. Walidacja już "się naprawia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 muszę stwierdzić, że chyba się chłopakom strasznie nudzi bo nawet email o powiadomieniu pozmieniali trzeba będzie podiwanić pomysła Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opis mam nadzieje będzie miłą niespodzianką dla tych, którzy podlinkowują wpisy. Pozostali pewnie nawet nie zauważą Trochę się temat rozwinął a KODY CZEKAJĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ty sie wez za jakies nowe - a nie zabawy ze starymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja lubię starsze. Z katalogiem jak z winem. Im dojrzalsze tym lepsze:) A kilka nowości w przygotowaniu. Niestety kilka z nich to mocno tematyczne spisy, więc znów będą smęcenia. Ale już niedługo wyjdzie Żywa Legenda Polskich Katalogów;) Stay tuned PS: Kody się skończyły ale cfaniaczki z Was:) Większość podpromowała wcześniejsze wpisy a nie taki był "cel" wrzucenia kodów Następnym razem coś trzeba wymyślić innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matan Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Katalog rzeczywiście fajny ale wyłącz przeglądanie w innych językach. Tłumaczenie masz z automatu i chyba nie czytasz tego co przetłumaczyło. No i wiesza się na Mozilli (języki, brak powrotu na pl). www.ranks.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 @MKS -> a co mieli zrobić z kodami, jak już się pewnie dodali wszyscy wcześniej? Katalog nie jest młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtom Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 "kody czekaj" kody już nie czekają skończyły się rewelacyjne Balustrady Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 @wojtom Pisałem wyżej, że już nie ma ale sprawdź PW;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.