benusso Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam Mam pytanie na temat stron www opartych o płatne szablony możliwe do kupienia na anglojęzycznych stronach, jak uważacie czy zakup takiego szablonu ma sens ? Tzn. czy po przerobieniu, zmianie kolorów, grafiki, można uzyskać z tego atrakcyjny serwis ? Przeglądałem kilka stron na których są tysiące takich szablonów, czy to nie jest nabijanie ludzi w butelkę a szablony te są kradzione z innych stron i sprzedawane bez żadnych praw do nich ? Proszę o rady. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Jeżeli masz zamiar kupic szblon po to by go przerobić to gdzie tu jest sens? Albo kupujesz i wykorzystujesz, albo zlecasz cos pod siebie, albo robisz sam. Co do pytania o nabijanie ludzi w butelke i handel kradzionymi szablonami, to nie bardzo rozumiem, jeżeli masz podejrzenie, że tak jest to kupujesz tam gdzie jesteś pewny, że szablon jest legalny i tyle, jak masz obawy, to nie kupujesz, chyba proste? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Większość takich stron jest opartych na programie partnerskich templatemonster.com, więc pewnie dlatego myślisz, że ktoś handluje kradzionymi szablonami Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Mam zamiar kupić szablon i dostosować do swoich potrzeb, czyli zmienić zdjęcia może, dodać własne logo, zmienić kolory itd. Chodzi mi o to że widziałem szablony właśnie z templatemonster do ściągnięcia za free, i nie wiem teraz czy to wiarygodna firma, znacie jakieś które możecie polecić ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 TemplateMonster jest najbardziej wiarygodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 TemplateMonster to najbardziej znany, wiarygodny i renomowany serwis z szablonami. Sprzedawane w nim prace są tworzone przez sprawdzonych grafików i nie ma możliwości pobrania ich za darmo (chyba że z nielegalnych źródeł, jest to jednak bardzo ryzykowne). Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Chodzi mi o to że widziałem szablony właśnie z templatemonster do ściągnięcia za free, i nie wiem teraz czy to wiarygodna firma, znacie jakieś które możecie polecić ? A co ma PIERNIK do WIATRAKA ?! HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Chodzi mi o to że widziałem szablony właśnie z templatemonster do ściągnięcia za free, i nie wiem teraz czy to wiarygodna firma, znacie jakieś które możecie polecić ? A co ma PIERNIK do WIATRAKA ?! Ma to że wiatrak robi mąkę ... itd. A tak na serio to nie znam tego rynku i chodziło mi tylko o potwierdznie czy to właśnie oni są wiarygodni czy nie, tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Nie wiatrak robi tylko młyn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.