rozmiar Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Z tego co widzę, to jest tam taka opcja, jeśli dodajesz z konta użytkownika. Trzeba natomiast uiścić. Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarmi Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Z tego co widzę, to jest tam taka opcja, jeśli dodajesz z konta użytkownika. Trzeba natomiast uiścić. Mógłbyś wyjaśnić bliżej co to za opcja? Pozdrawiam. Zapraszamy do: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam. Informuję, że od dziś przez tydzień wszystkie wpisy (promocja nie dot. katalogów stron) są w pełni darmowe od pr0. Prosimy o dodawanie wartościowych stron. Jednocześnie proszę o wyrażanie opinii na temat nkatalogu. Pozdrawiam, Rak115 - nkatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam. Informuję, że od dziś przez tydzień wszystkie wpisy nie przybywalo wpisow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam. Informuję, że od dziś przez tydzień wszystkie wpisy nie przybywalo wpisow ?? Przybywały, ale zawsze może być lepiej Co prawda, obiecywałem kody premium pare postów wcześniej, jednak takie rozwiązanie jest lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam. Dzisiaj w nocy, katalog z uwagi na dyrastyczny spadek prędkości działania, zostanie przeniesiony na osobny serwer do innej firmy (serwery już w Polsce - nie w Niemczech). Potrwa to w godzinach 12 - 1 w nocy. Mogą nastąpić problemy w działaniu spowodowane odświeżaniem się DNSów gdyż domena będzie przepięta na inne. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość ; ) Po udanym procesie poinformuje was o tym i zamieszczę kilka kodów pozwalających dodać się do katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jak kody będą jeszcze w nocy, to coś czuję, że dzisiaj PiOwicze będą mieli nockę. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 U mnie DNSy już odświeżone, katalog działa na polskich serwerach ; ) Kody zwykłe: PIO1 . . . PIO10 GOLD: PIO11 Proszę o wartościowe wpisy. Fajnie, gdyby ktoś napisał, czy widzi różnice w wydajności, bo o to mi właśnie chodziło. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Dziękuję ! PIO1 PIO2 Katalog śmiga jak burza na tych polskich serwerach. Pozdrawiam. Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Kodów już ni ma. Wykorzystałem 3 sztuki. Dzięki. Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Happy Hours w nkatalogu! Kod wielokrotnego użycia (wpis zwykły) 'pioforum' aktywny do godziny 19! Zachęcam do korzystania Niebawem podobna promocja w innych moich płatnych katalogach. Jak zwykle, nie dodawajcie śmietników i zapleczówek, szanujmy się nawzajem Moderacja nastąpi o godzinie 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Dodałem wpis, zdziwiłem się, dlaczego tak wolno działa, a tutaj 54 gości Gratulacje, serwis ogłoszeń dodany do katalogu. Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senss Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Dodałem wpis, zdziwiłem się, dlaczego tak wolno działa, a tutaj 54 gości Razem z botami ;> Bardzo ładna skórka katalogu tak na marginesie ;] CreativeWorld.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 z botami czy nie, ale aż mi CPU skoczyło w statystykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 No piękny katalog. Oczywiście dziękuję za kod, strona, a konkretniej forum motoryzacyjne dodane. Oczywiste też jest że unikalny opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.